DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22371290,92%
Antalya
33°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

193 okunma

AK PARTİ KARŞITI GAZETECİLER KENDİLERİNİ REZİL EDİYOR

ABONE OL
27 Ocak 2022 17:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sırf AK Partili belediyeleri suçlamak adına sosyal medya hesabından temizlenmeyen buzlu kaldırımı paylaşan Gazeteci Mine Kırıkkanat, söz konusu bölgenin İBB’nin sorumluluğunda olduğu ortaya çıkınca rezil oldu.

İBB’nin kar yağışı öncesi ve sonrasındaki ihmalkarlığından dolayı yaşanan çile gündeme oturmuştu. Muhalif gazetecilerin İBB’yi aklamak adına yaptığı paylaşımlar ise boşa çıktı.

AK PARTİ’YE SUÇU ATTI

İBB’ye tepkiler sonrası,CHP’ye yakınlığı ile tanınan gazeteci Mine Kırıkkanat’ın AK Partili belediyelere misilleme yapmak için paylaşımı da dalga konusu oldu.

Kırıkkanat, sosyal medya hesabından Çağlayan Adliyesi’ne giderken yoldaki buzlu kaldırımı çekip “İnsanlar düşüp kafalarını kırsınlar diye özen gösteren AK Parti’li Beyoğlu Belediyesi’ne şükranlarımı sunarım. 4 gündür kaldırımdaki karı bile temizlemekten acizler…” ifadeleriyle kinayeli bir paylaşım yaptı. 

" alt="">

BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ DEVREYE GİRDİ

Kırıkkanat’ın paylaşımı sonrası Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ” Sayın Ekrem İmamoğlu ve İBB; Mine Hanım’a yardımcı olur musunuz? Bizi zorla çıkardığınız alanlarda yürüyemiyormuş” dedi.

‘MESELE YETKİYLE DEĞİL GÖNÜLLE ÇÖZÜLÜYOR’

Yıldız daha sonra bir paylaşımda daha bulunarak, “Biz yine de kıyamadık hemşerilerimize Mine Hanım. Çalışma arkadaşlarımız İBB sorumluluğundaki alanı temizliyor. Her zaman yaptığımız gibi; mesele yetkiyle değil gönülle çözülüyor” dedi.

KİMSENİN GÖREMEDİĞİ MESAJI UĞUR DÜNDAR GÖRDÜ

İstanbul’da kar kabusu yaşanırken İngiliz Büyükelçiyle balık lokantasına giden İBB Başkanı İmamoğlu’nu savunma yarışı devam ediyor. Uğur Dündar, Türkiye’de kimsenin görmediği mesajı gördü.

İstanbul kar kaosunu yaşarken, İngiliz Büyükelçiyle balık yemeye giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu eleştirilerin odağındaydı. 

Önce “fotoğraf eski tarihli” diyenler çıktı. Gerçek ortaya çıkınca da “Ne var yemeğe gitmesinde” söylemi öne çıktı. En ilginç çıkışlardan biriyse Uğur Dündar’dan geldi. 

İMAMOĞLU’NUN VERDİĞİ MESAJ(!)

Sözcü Gazetesi Yazarı Uğur Dündar, “Ekrem İmamoğlu’nun büyük suçu” başlıklı yazısında, İBB Başkanı’nın verdiği ama kimsenin göremediği(!) mesajı yazdı. Dündar, şu ifadeleri kullandı: 

“Gözleri o kadar kararmış ki, İngiliz Büyükelçiye ‘Kötü hava koşulları ve yolların kapalı olması nedeniyle randevumuzu iptal ediyorum’ diyerek, aciz başkan portresi sergilemek yerine, Okmeydanı’ndaki AKOM’dan, Sarıyer’e giderek, yolları açık tutmayı başaran Belediye Başkanı mesajını verdiğini bile göremiyorlar!..” 

CAN ATAKLI’DAN U DÖNÜŞÜ

İstanbul karla mücadele ederken balık lokantasına giden Ekrem İmamoğlu’nu “salak gibi” ifadelerini kullanarak eleştiren Can Ataklı daha sonra yaptığı açıklamalarda bu olayı “özgüven” olarak değerlendirdi.

Dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu kar yağışıyla kaosa dönen kenti “stratejik davranmayarak” yalnız bıraktığı için sert bir şekilde YouTube kanalında eleştiren gazeteci Can Ataklı daha sonra Flash TV’de sunduğu haber programında “Adam yemek yemeye gitti. Gider, ne olmuş.” dedi.

Can Ataklı, Ekrem İmamoğlu’nu “Adam yemek yemeye gitti. Gider, ne olmuş. Ben de giderdim. Sen de git. Burada ayıp bir şey yok ki, tam tersi, özgüven. Adamın yemeğe gidip çıkması arasında daha kar yok. Yemeğe gitmiş bilmem nereye. Bana sorsan… Gider, gidilebilir, bir şey yok ki.” sözleriyle savundu.

İMAMOĞLU İÇİN “SALAK GİBİ” DEMİŞTİ

İstanbullunun yaşadığı perişanlık karşısında çıkan haberler için Ataklı, “Salak gibi gideceğin restoranın önüne önceden kar küreme araçlarını gönderirsen, onlar 10 dakikada bir başkan gelecek ayıp olmasın diye kar küremesi yapınca, adamlar bütün işi gücü bıraktılar sanki İstanbul perişan oldu, tek nedeni basın danışmanının Cenevre’de olması, belediye başkanının da lokantaya gelmiş olması.” demişti. /HABER7

En az 10 karakter gerekli