DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22349891,44%
Antalya
33°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE HİZMET ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI
282 okunma

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE HİZMET ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI

ABONE OL
12 Mart 2022 09:21
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE HİZMET ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2021’in sonuçları açıklandı.

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 24 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2021’in sonuçları açıklandı. Çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine hizmet etmiş kişi, kurum ve kuruluşlara verilen ödüller, Akdeniz Üniversitesi ölçeği, Türkiye ve Antalya ölçeklerinin yanı sıra, Bilim Onur, Bilim Hizmet, Bilim Teşvik ve Özel Ödül kategorilerinde sahiplerini buldu.

‘ÇEVREYE DUYARLI GENÇLER YETİŞTİRMEYE ÖNEM VERİYORUZ’

24 yıldır gelenekselleşen Çevre Hizmet Ödüllerinin sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Akdeniz Üniversitesi olarak eğitim, öğretim ve bilime verdiğimiz değer kadar öğrencilerimizin sosyal, sportif ve çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmesine de çok önem veriyoruz. Gelenekselleşen Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleriyle de hem öğrencilerimizin hem de vatandaşlarımızın çevreye duyarlı projeleri Çevre Hizmet Ödülleri kapsamında değerlendiriliyor ve sonuçlandırılarak toplumsal duyarlılığın artırılması için teşvik ediliyor” dedi. Rektör Özkan, çevreyi koruyan ve çevrenin geleceğine sahip çıkan çalışmalara imza atarak ödül almaya hak kazanan kişi, kurum ve kuruluşları tebrik etti.

ÖDÜL TÖRENİ 24 MART’TA

" alt="">

2021 yılı Çevre Hizmet Ödülleri kapsamında çevre için yapmış oldukları çalışmalarından dolayı ödül almaya hak kazananları kutlayan Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Şule Orman ise Çevre Hizmet Ödülleri töreninin 24 Mart’ta Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılacağını söyledi. /HABERLER.COM

En az 10 karakter gerekli