DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22462911,22%
Antalya
37°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALİ YILMAZ GAZETECİLERİ KONUK ETTİ.. AKARYAKIT FİYATINI ELEŞTİRDİ
212 okunma

ALİ YILMAZ GAZETECİLERİ KONUK ETTİ.. AKARYAKIT FİYATINI ELEŞTİRDİ

ABONE OL
11 Mart 2022 08:27
ALİ YILMAZ GAZETECİLERİ KONUK ETTİ.. AKARYAKIT FİYATINI ELEŞTİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da hem iş, hem de spor dünyasının yakından tanıdığı Ali Yılmaz, oğlu Salih ve kızı Gizem Yılmaz ile birlikte gazetecileri misafir etti. Ali Yılmaz, akaryakıt istasyonlarının litre başına aldıkları ücretin, istihdam ve maliyetteki fiyat artışlarını karşılamadığını dile getirdi

1983 yılında iş hayatına atılan Ali Yılmaz, Antalya’nın akaryakıt sektöründe hızla büyüyen firmalarından biri oldu. Mevlana Petrol ismi marka tanınırlığıyla Antalya’da zirveye otururken, Ali Yılmaz şirketin portföyüne gıda ve dövizi de kattı. Burger King markasını Antalya ile tanıştıran Ali Yılmaz, çok sayıda çalışanı ile Antalya’da faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Antalyaspor’da yöneticilik de yapan Ali Yılmaz, spor camiasının da yakından tanıdığı bir isim…

KIZI VE OĞLU ŞİRKET YÖNETİMİNDE

Ali Yılmaz, çocukları Gizem ve Salih Yılmaz’ı da şirket yönetimine aldı.  Aynı zamanda Antalya restoran ve Kafe İşletmecileri Derneği (ARKİD) Başkanı da olan Salih Yılmaz, son dönemde sektörle ilgili yaptığı çıkışlarla da adını duyurdu.

" alt="">

Ali Yılmaz, kızı ve oğluyla Antalya basının önemli isimlerini bir araya getirdi.  Sporun da konuşulduğu gecede artan petrol fiyatları gündeme oturdu. Antalya Akaryakıt İstasyonları Kentsel Dayanışma Derneği Başkanı Ali Yılmaz, litre başına aldıkları ücretin, istihdam ve maliyetteki fiyat artışlarını karşılamadığını dile getirdi.

Yılmaz, bir süre önce yaptığı açıklamada, ‘Akaryakıt istasyonlarında ışıklar sönebilir, tuvaletler kapanabilir’ diyerek sektörün sorunlarını sıralamıştı.

Antalya Yat Limanı’nda bulunan Arma Restoran’daki yemeğe çok sayıda gazeteci katıldı.

En az 10 karakter gerekli