DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110,89%
Antalya
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR VE KEPEZ’DE KADINLAR BUGÜN İZİNLİ
353 okunma

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR VE KEPEZ’DE KADINLAR BUGÜN İZİNLİ

ABONE OL
8 Mart 2022 08:33
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR VE KEPEZ’DE KADINLAR BUGÜN İZİNLİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyedeki kadın çalışanların 8 Mart’ta idari izinli sayılacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyedeki kadın çalışanların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadın çalışanlarla bir araya gelen Başkan Böcek, onlara çiçek hediye ederek, sohbet etti. Planlı, kurallı, kimlikli bir kent için gerçekleştirdikleri hizmetleri belediyenin kadın personellinin büyük katkısı ve gayretiyle hayata geçirdiklerini belirten Başkan Böcek, emekleri için kadın çalışanlara teşekkür etti. Kadınlara her alanda pozitif ayrımcılık yapmaya çalıştıklarını anlatan Başkan Böcek, Büyükşehir Belediyesi’ndeki kadın çalışanların bu özel günde idari izinli sayılacağını söyledi.

Başkan Muhittin Böcek, “Bilim, eğitim, siyaset, iş dünyası, sanat, spor ve diğer tüm alanlarda başarılarıyla ülkemize değer katan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Her zaman kadınlarımızın önünü açmaya devam edeceğiz. Elbirliğiyle çalışmalarımıza aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz” dedi. 

KEPEZ DE İZİN VERDİ

Öte yandan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde belediyenin kadın personeline idari izin verdi.   

" alt="">

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Emekleriyle hayatımıza değer katan sevgileriyle kalplerimizi aydınlatan bütün hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum. Kadınlar hayatın içindeki büyük emekleriyle bizim için çok kıymetli. Bizim için her gün kadınlar günü…365 günün 365 günü kadınlar günü, farklı bir farkındalığa işaret etmesi bakımından 8 Mart tarihini çok önemsiyoruz. Dünyanın bütün kadınlarının ve belediyemizdeki kıymetli kadın personellerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım. Kadın personellerimize de bugüne kadar verdikleri emeklerinden dolayı da kendilerine ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Başkan Tütüncü, “Kadın mutlu olursa aileler mutlu olur, aileler mutlu olursa tüm toplum mutlu olur. “ diyerek sözlerini tamamladı. /VARIŞ HABER

En az 10 karakter gerekli