DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22323061,67%
Antalya
33°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

273 okunma

ANTALYA’DA BAŞKANLARIN HİZMET POLEMİĞİ

ABONE OL
29 Ocak 2022 14:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Manatgat’ın Sevinç Mahallesinde kar sebebiyle kapanan yolları açtıklarını belirten açıklama sonrası Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile Hakan Tütüncü arasında polemiğe yol açtı

Sözen kamuoyuna yaptığı açıklamasında “Manavgat Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 3 gündür Sevinç Mahallemizin bütün mevkilerinde gece ve gündüz olmak suretiyle çalışarak yol açma ve tuzlama işlerini büyük bir titizlikle gerçekleştirmiştir. Sayın Tütüncü’nün bu paylaşımıyla, Manavgat Belediyemizin çalışmalarını yok sayması, üzüntü vericidir” ifadelerine yer verdi.

EMEĞE HAKSIZLIK

Sözen, “Yapmadığı bir işi yapmış gibi göstermek emeğe nezaketsizliktir” diyerek Tütüncü’nün kurumlar arası iletişim kurallarını da hiçe saydığını ifade etti. Sözen, “Bizi aramadan, gerçek ihtiyaçları bilmeden, sorgusuz sualsizce bölgemizde çalışma gerçekleştiriyor gibi yapması Manavgat Belediyemizin emeğine yapılmış bir haksızlıktır” dedi.

Kurumların çalışmalarını gerçekleştirirken birbirlerini yok saymaları kabul edilemeyeceğine vurgu yapan Sözen “Sayın Tütüncü’nün yapmaya çalıştığı hizmetlerini, bürokratik kurallar çerçevesinde gerçekleştirmesi doğru olandır” diye sözlerini sonlandırdı.

" alt="">

MUHTARDAN SÖZEN’E DESTEK

Ayrıca Sözen açıklamasında Mahalle Muhtarı Seyfettin Eksi’ninde yorumuna yer verdi. Sevinç Mahallesi Muhtarı Seyfettin Eski de yorumunda “ Benim Mahalleme Kepez Belediyesi’nin hiçbir makinası girmedib Pikap araçla 3 arkadaş geldi.ibradı Manavgat yolundan grayderi geçti. Zaten arkadaşlar geldiğinde, Manavgat tuzlama ekibi çalışıyordu. Manavgat Belediye Başkanımın dedikleri kesinlikle doğrudur. Ayrıca bu yol Büyükşehir Belediyesine aittir” diye Sözen’in açıklamasına destek oldu.

TÜTÜNCÜ’DEN YANIT: ÖNEMLİ OLAN HİZMET

Hakan Tütüncü ise yaptığı açıklamasında, İbradı’nın yardım isteği üzerine ekiplerin oradan geçerken talep üzerine yardımcı olduklarını anlattı. Tütüncü, “İbradı bizden destek istedi, tıpkı Akseki gibi. Biz oradan geçerken muhtardan ve mahalle sakinlerinden talep olmuş. Zaten buradan geçeceksiniz bizim kapalı yolumuz var o yolu da açı verin demişler. Bizim arkadaşlar da geçerken yolu açmışlar. Önemli olan hizmet etmek. Yardımcı olmak değil mi vatandaşın sıkıntısını çözmüşün önemli olan bu” dedi.

MUHTAR EKİPLERLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞ

Muhtarın Sözen’e destek olan açıklamasını hatırlattığımız da Başkan Tütüncü, “Muhtar haberi olmadığını açıklamış ora da bir iş yapmadığımızı ancak bizim ekiple fotoğraf çektirmiş. Hem yok böyle bir şey diyip hem fotoğraf çektirmesi nasıl oluyor” diye muhtarın yalanladı. Tütüncü şunları kaydetti: “Ekiplerimiz o bölgedeydi. Bize talep gelince spontane biz o yolu açtık geçtik yapmasa mıydık? Bunlara destek olmasa mıydık? O anda o yolu açıp rahatlatmasa mıydık? Hepsi bu aslında. Yardımcı olmak kabahatse yapacak bir şey yok”

MANAVGAT’A KARŞI BİR TAVIR YOK

Ayrıca Tütüncü, sosyal medyada yapılan hiçbir paylaşımda Manavgat Belediyesine karşı bir tavırla yapılan bir paylaşım olmadığının altını çizdi.

Tütüncü’nün, yaptığı paylaşımlar şu şekilde: “Yaptığımız hiçbir paylaşımlarda Manavgat’ı suçlayan bir paylaşım yok. “Ekiplerimiz Akseki’de, Antalya’da kar sevinci yaşıyor”, “Ekiplerimiz Akseki’de Belediyemizin karla mücadelesine destek veriyor”.  “Manavgat Sevinç Mahallesinde Kar sebebiyle yolları kapanan hemşerilerimize yardımına geldik.”

VARIŞ HABER – ÖZEL / YALÇIN KÜÇÜK

En az 10 karakter gerekli