DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22487050,98%
Antalya
33°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ANTALYA’DA İKİ YEREL GAZETE MAHKEMELİK OLDU
391 okunma

ANTALYA’DA İKİ YEREL GAZETE MAHKEMELİK OLDU

ABONE OL
6 Mart 2022 18:35
ANTALYA’DA İKİ YEREL GAZETE MAHKEMELİK OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da iki yerel gazete karşı karşıya geldi. Akdeniz Telgraf Gazetesi imtiyaz sahibi Deniz Demirel ile Akdeniz Gerçek Gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Başkaya mahkemelik oldu.

Akdeniz Telgraf Gazetesi imtiyaz sahibi Deniz Demirel, akdeniztelgraf.com ‘da yayınlanan “Memlekette güzel şeylerde oluyor” köşe yazısı üzerine kendisine yönelik hakaret içerikli bir yorum yapan Akdeniz Gerçek Gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Başkaya’dan şikayetçi oldu.

Avukatı aracılığı ile Antalya Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunan Demirel, “Herkesin ifade özgürlüğü hakkı olmalıdır; bu hak, her türlü bilgi ve fikirleri sınır olmaksızın, sözlü, yazılı, basılmış, sanat veyahut da herhangi dilediği bir medya ortamıyla öğrenme, alma ve verme hakkıdır. Ben her türlü eleştiri ve fikir alışverişine açık bir insanım fakat bu arkadaşımız ifade özgürlüğü, eleştiri sınırlarını ve haddini aşarak boyundan büyük işlere kalkışmış. Dolayısıyla bunun bazı ciddi sonuçları olacak, gerekli müracaatı yaparak konuyu yargı makamlarına devrettik. İşlenen hiç bir suç cezasız kalmayacaktır” ifadelerini kullandı. Antalya Cumhuriyet Savcılığı’nın Akdeniz Telgraf Gazetesi imtiyaz sahibi Deniz Demirel’in şikayeti üzerine kovuşturma başlattığı öğrenildi. /VARIŞ HABER

" alt="">

En az 10 karakter gerekli