DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451,07%
Antalya
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ANTALYA’DA KAR MANZARASI EŞLİĞİNDE DENİZ VE GÜNEŞ KEYFİ
403 okunma

ANTALYA’DA KAR MANZARASI EŞLİĞİNDE DENİZ VE GÜNEŞ KEYFİ

ABONE OL
13 Mart 2022 16:53
ANTALYA’DA KAR MANZARASI EŞLİĞİNDE DENİZ VE GÜNEŞ KEYFİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Hava sıcaklığının sabah saatlerinde 3 dereceye kadar düştüğü Antalya’da, vatandaşlar ile turistler kar manzarası eşliğinde hem yüzdü hem güneşlendi.

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’de birçok şehir kara teslim olmuşken, Antalya’da 3 mevsim aynı anda yaşanıyor. Kentin etrafını çevreleyen Beydağları’nın yarışı yağıştan dolayı karla kaplanırken, soğuk hava dalgası şehir genelinde de etkili oldu. Hava sıcaklığının sabah saatlerinde 3 dereceye kadar düştüğü kentte, öğlen saatlerinde dereceler 10’a kadar yükseldi, nem oranı yüzde 9, deniz suyu sıcaklığı ise 17 derece olarak kayıtlara geçti. Güzel bir hafta sonu geçirmek isteyen Antalyalılar ile kentteki turistler, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne geldi. Rüzgarla etkili olan soğuk havaya karşı vatandaşlar ile turistlerden bazıları kar manzarası eşliğinde yüzdü ve güneşlendi. Bazı vatandaşlar sahilde balık tutarken, bazıları da montlarını dahi çıkaramadığı havada oksijen depoladı.

DEV DENİZANASI KIYIYA KADAR GELDİ

Şu sıralar Antalya Körfez’inden geçiş yapan deniz analarının bazıları da kıyıya bir metre uzaklıkta görüntülendi. Boyutuyla şaşırtan deniz anaları, sahildeki vatandaşların da ilgisini çekti.

“DENİZE GİRENLERİ GÖRÜNCE HAYRETLER İÇERİSİNDE KALIYORUM”

" alt="">

Sahilde gitar çalarak vakit geçiren gençlerden Mertcan Çürük, “Temiz hava ve güneş var. Müzik olmazsa olmazım. Şu sıralar hava çok soğuk. Denize girenleri görünce hayretler içerisinde kalıyorum. Ben bu şekilde üşüyorum, insanlar denize giriyorum. 4 mevsimi aynı anda yaşıyoruz” dedi. /HABERLER.COM

En az 10 karakter gerekli