DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354602,99%
Antalya
33°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ANTALYA’DA TRAFİK DENETİMLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
534 okunma

ANTALYA’DA TRAFİK DENETİMLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
15 Mart 2022 13:15
ANTALYA’DA TRAFİK DENETİMLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da trafik düzeninin ve güvenliğin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen trafik denetimleri tüm hızıyla devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince Havadan Denetim (Helikopter-Drone) ve Özel Denetimler  (Emniyet Kemeri, Radar, Alkol, Işık, Hatalı Sollama)  ile yapılan trafik denetimleri gerçekleştirildi. Denetimlerde trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülere ceza kesildi.

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince helikopter ve drone destekli trafik kontrolü gerçekleştirildi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgilere göre 07.03.2022 ile 14.03.2022 tarihleri arasında farklı saatlerde trafik ekiplerince havadan helikopter ve drone destekli emniyet kemeri, radar, alkol, kırmızı ışık denetimi, hatalı sollama gibi konularda denetim yapıldı. Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetim faaliyetlerinin etkin bir şekilde devam edeceği belirtilen açıklamada özellikle sürücülerde denetim duygusunun üst düzeyde tutulmasının hedeflendiği belirtildi.

Antalya’nın birçok noktasında geniş kapsamlı gerçekleştirilen trafik denetlemelerinde eksiği görülen araç ve sürücülerine cezai işlem uygulanırken, sürücüler, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada havadan helikopter ve drone ile yapılan denetimler haricinde, şehirlerarası yolcu otobüslerine yönelik denetimlerin de devam ettiği bilgisi verildi.

Gerçekleştirilen denetimler sonucu; helikopter–drone denetiminde 33 sürücüye trafik idari para cezası uygulanmıştır. Ayrıca, “Yaşam Tüneli Eğitim Çadırı’nda 50 araç 105 yolcu olmak üzere toplam 155 yol kullanıcısına eğitim verilmiştir

Antalya’da trafik ekiplerince trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerin yoğun şekilde devam edeceği öğrenildi. /VARIŞ HABER

" alt="">

En az 10 karakter gerekli