DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22330731,74%
Antalya
33°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ANTALYALI İŞ ADAMI KUYUMCU ALİ PEKER VEFAT ETTİ
382 okunma

ANTALYALI İŞ ADAMI KUYUMCU ALİ PEKER VEFAT ETTİ

ABONE OL
3 Mart 2022 13:57
ANTALYALI İŞ ADAMI KUYUMCU ALİ PEKER VEFAT ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’nın tanınmış simalarından kuyumcu Ali Peker hayatını kaybetti. Gün Haber’in edindiği bilgiye göre, bir hafta kadar önce ayaklarının üzerine basamamaktan şikayetçi olan 63 yaşındaki Ali Peker, tedavi için çocuklarının yaşadığı İstanbul’a götürüldü.

Burada kaldırıldığı hastanede, sinir uçlarıyla ilgili problem tespit edildi. Bunun beyine atan bir pıhtıdan kaynaklaşmış olabileceği ihtimaline karşılık tetkikler yapıldı. Ancak, beyinde herhangi bir bulguya rastlanmadı. Uyutularak tedavisine devam edilen Ali Peker, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi. 2 çocuğu bulunan ve torun sahibi olan Peker, Zeynep Kolbaşı ile evliydi.

Ali Peker, Atatürk’ün öldüğü gün olan 10 Kasım’da dünyaya gelmişti. Peker’in yakın arkadaşı Antalyaspor eski Başkanı Gültekin Gencer, halen İstanbul’da bulunan cenazenin Antalya’da toprağa verileceğini söyledi.

VARIŞ HABER ailesi olarak, Ali Peker’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

KİM NE DEDİ:

" alt="">

Gültekin Gencer: Alı Peker acelen neydi kardeşim mekanın cennet olsun

Emin Altıner: Sabah çok erken duydum, çok çok üzüldüm… Adamın hasıydı…Yüreği güzel kardeşim benim mekanın cennet olsun… Çok erken oldu…Zeynep, Şevkican, Kemal’e, gelinlerine, torunlarına ve tüm aileye başsağlığı ve sabırlar diliyorum…Hep kalplerimizde olacaksın…

Metin Budak: Çok erken, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun çok üzüldüm

Ahmet Acar: Bu günün sarsıcı haberini alınca çok üzüldüm,hayat insana süprizler yapıyor,cennet mekanın olsun güzel insan.

Özer Ahmet Ülken: Işıklar içinde uyusun

En az 10 karakter gerekli