DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451,07%
Antalya
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ATAY USLU.. ‘KEPEZ HER AÇIDAN ANTALYA’NIN MERKEZİ OLDU’
124 okunma

ATAY USLU.. ‘KEPEZ HER AÇIDAN ANTALYA’NIN MERKEZİ OLDU’

ABONE OL
8 Şubat 2022 14:55
ATAY USLU.. ‘KEPEZ HER AÇIDAN ANTALYA’NIN MERKEZİ OLDU’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret ederek Kepez için ve Antalya için yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

KEPEZ, HAKAN BAŞKANI SEVİYOR

Antalya Milletvekili Atay Uslu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada” Hakan başkanımız Kepez ilçesindeki icraatları ile AK Parti Belediyeciliğinin, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini gösteriyor. Kendisini gönülden tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.  Kepez Belediyesi ve Hakan Başkan kültür, sanat, sosyal ve altyapı anlamında güzel ve örnek hizmetlerle yaşam konforunu yükseltmeye devam ediyor.  

KEPEZ BELEDİYEMİZ ÖRNEK YEREL PROJELER ÜRETİYOR.

15-20 yıl önceki Kepez ile bugünün Kepezi çok çok farklı.  Bugün Kepez her açıdan modern bir yaşam merkezi oldu. Müzeler, sosyal projeler, sanatsal faaliyetler, Millet Bahçeleri, Kentsel dönüşüm, kentsel tasarım çalışmaları, spor tesisleri, sağlık tesisleri, Kütüphaneler, kreşler, mobil belediyecilik hizmetleri, çocuk dostu, genç dostu, yaşlı dostu belediyecilik hizmetleri vb tüm çalışmaları Kepez’de, Kepez Belediyesinde görebiliyoruz. Kepez bugün Antalya’nın merkezi oldu. Kepez Hakan Tütüncü Başkanımızı  seviyor ve yaptığı hizmetlerini takdir ediyor” dedi. /VARIŞ HABER

" alt="">

En az 10 karakter gerekli