DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22330731,74%
Antalya
33°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

441 okunma

BAŞKAN’IN HABERİ YOKMUŞ

ABONE OL
10 Şubat 2022 11:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’ye geçeceği konuşulan DSP’li Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu adeta sağ gösterip sol vurdu. Topaloğlu’nun CHP’ye katılımı kesin gibi görünürken DSP İl Başkanı Hacer Özdemir’in başkanın nerede olduğundan dahi habersiz olduğu ortaya çıktı.

CHP-AK PARTİ-DSP VE YENİDEN CHP!

2004-2014 Yılları arasında CHP’den Göynük Belediye Başkanlığı yapan Necati Topaloğlu, CHP’den ayrılarak Kemer Belediye Başkan adayı olmak için AK Parti’ye geçmişti. Necati Topaloğlu AK Parti saflarına katılırken, “Yaptığım görüşmelerde CHP çatısı altında Kemer’e hizmet edemeyeceğimi anlamış bulunmaktayım. 17 yıldır hizmet verdiğim partimden istifa ediyorum” demişti. Ancak ittifak çerçevesinde Kemer Belediye Başkan adayı AK Parti’nin değil MHP’nin belirlediği Yusuf Üras aday olmuştu. Necati Topaloğlu bunun üzerine DSP’ye geçmiş ve DSP’nin Kemer Belediye Başkan adayı olmuştu. Topaloğlu, 2019 yerel seçimlerinde DSP’den belediye başkanı seçilmişti.

DSP İL BAŞKANI BELEDİYEYE GİTMİŞ!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun partisinden ayrılarak AK Parti saflarına katılacağı defalarca dile getirilmesine karşın Topaloğlu adeta sağ gösterip sol vurdu. Geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Necati Topaloğlu’nun CHP saflarına katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. DSP Antalya İl Başkanı Hacer Özdemir, Başkan Topaloğlu’nun transferi ile ilgili “Konudan bilgim var ama Ankara’da şu anda onunla ilgili bulunmuyor. Kemer’den belediyeden dönüyorum konuyla ilgili açıklama yapamayacağım” dedi. Ancak İl Başkanı Özdemir’in dediği gibi Başkan Topaloğlu Ankara’da değil EMITT Fuarı için İstanbul’da bulunuyordu.

" alt="">

En az 10 karakter gerekli