DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22450771,18%
Antalya
33°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

‘BİZİM ARKADAŞLARIMIZ BÖYLE ZAMANDA KAFA BULMAYA GİTMEZ’ 
167 okunma

‘BİZİM ARKADAŞLARIMIZ BÖYLE ZAMANDA KAFA BULMAYA GİTMEZ’ 

ABONE OL
2 Şubat 2022 09:55
‘BİZİM ARKADAŞLARIMIZ BÖYLE ZAMANDA KAFA BULMAYA GİTMEZ’ 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’da gençlerle buluşmasına Ekrem İmamoğlu sorusu damga vurdu. Bir gencin, “Sizin belediye başkanınız yoğun kar durumunda balıkçıya gitseydi ne yapardınız?” sorusuna cevap veren Cumhurbaşkanı, “Şunu huzurla söyleyelim, bizim bu görevlere getirdiğimiz arkadaşlar böyle zamanlarda bir balıkçı restoranına gidip kafayı bulmaz. Biz böyle insanlarla yol yürümeyiz” dedi. Erdoğan, CHP liderini de İmamoğlu’nu cezasız bırakmakla eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlik buluşmalarının Trabzon ayağında çevre il ve ilçelerden gelen gençlerle bir araya geldi. Buluşmaya, Trabzonlu bir genç tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yöneltilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili soru damga vurdu.

“SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?”

Gençlerden biri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Sizin belediye başkanınız yoğun kar durumunda balıkçıya gitseydi ne yapardınız?” diye sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da eleştiride bulunarak, soruyu yanıtladı.

“BİZİM ARKADAŞLARIMIZ BÖYLE ZAMANDA KAFA BULMAYA GİTMEZ”

" alt="">

AK Partili belediye başkanlarının ilk hedefinin hizmet olduğunu belirten Cumhurbaşkanı, “Şunu huzurla söyleyelim, bizim bu görevlere getirdiğimiz arkadaşlar böyle zamanlarda bir balıkçı restoranına gidip kafayı bulmaz. Bizim görevlendirdiğimiz belediye başkanının derdi sadece hizmet olur” diye konuştu.

“GENEL BAŞKANLARININ BUNLARA KARŞI HAMLESİ YOK”

Konuşmasının devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na eleştiride bulunan Cumhurbaşkanı şunları söyledi: “Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Bırakın sadece karı, karın dışında da deprem oluyor. Depremde neredeyiz? Arazideyiz. Bingöl depremi oldu, gece yarısı oradaydık. Simav’da Van’da deprem olduğunda oraya gittik hemen. Afetler olduğunda bakıyorsunuz bunlar yok. İstanbul’u sel bastı, beyefendi Bodrum’da. Genel Başkanının bunlara karşı bir hamlesi yok. Biz böyle insanlarla yol yürümeyiz. Bunlarla ilgili de konuşmak bile bize zül geliyor. Ama artık diyoruz ki ‘ya sabır’, inşallah 2023-2024’te benim milletim gereğini yapar.” /HABERLER.COM

En az 10 karakter gerekli