DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22450771,18%
Antalya
33°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

‘BU GECE HAKEMLİĞİN BİTTİĞİ GECEDİR.. ALLAH BELASINI VERSİN’
166 okunma

‘BU GECE HAKEMLİĞİN BİTTİĞİ GECEDİR.. ALLAH BELASINI VERSİN’

ABONE OL
7 Mart 2022 08:55
‘BU GECE HAKEMLİĞİN BİTTİĞİ GECEDİR.. ALLAH BELASINI VERSİN’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ahmet Çakar, Fenerbahçe’nin Trabzonspor’u ağırladığı mücadelede İrfan Can Kahveci’nin kırmızı kartı sonrası bir paylaşım yaptı. Çakar, “Bu gece Türk hakemliğinin bittiği gecedir. Bu kırmızı kart TFF’nin ve MHK’nin Fenerbahçe’den intikam alma arzusunun ayyuka çıktığı gecedir. Bu geceyi bu hale getirenlerin Allah belasını versin…” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor’u konuk etti. Maç çok hızlı başladı ve Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci kırmızı kart gördü. Bu pozisyonun ardından spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Twitter’dan şöyle bir paylaşım yaptı: “Bu gece Türk hakemliğinin bittiği gecedir. Bu kırmızı kart TFF’nin ve MHK’nin Fenerbahçe’den intikam alma arzusunun ayyuka çıktığı gecedir. Bu geceyi bu hale getirenlerin Allah belasını versin…” 

KIRMIZIYI GÖRDÜ GOL GELDİ

Fenerbahçe’de 18. dakikada İrfan Can Kahveci kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında İrfan Can Kahveci topu kontrol etmek isterken Sioipis’in ayağına müdahale yaptı. Hakem pozisyonu izlemek için VAR’a gitti. VAR incelemesi sonrası Hakem Zorbay Küçük İrfan Can Kahveci’ye kırmızı kartını gösterdi. Kırmızı kartın çıkmasının ardından saha karıştı… Fenerbahçe yedek kulübesi ayaklandı. Hakem Zorbay Küçük’e itirazda bulunan sarı-lacivertliler kartın rengini değiştiremedi. Kırmızı karttan yalnızca 4 dakika sonra da Trabzonspor Nwakaeme ile golü buldu.

DEVRE ARASINDA ZEHİR ZEMBEREK PAYLAŞIM

" alt="">

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının devre arasında bir paylaşım yaptı. Maçın hakemi Zorbay Küçük’ü hedef alan bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. Fenerbahçe, Trabzonspor maçının devre arasında hakem Zorbay Küçük ile ilgili açıklama yaptı. Fenerbahçe’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Gece yarısı atanan hakem konusunda duyduğumuz endişeyi açıklamıştık! Haklı olduğumuzu 17. dakikada tüm Türkiye gördü! TFF Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu unutup hakem atamalarına yardımcı olan kişi er ya da geç hesap verecektir.”

BİR SEYİRCİ HAKEME SALDIRDI

Öte yandan, maçın ilk yarısının sona ermesinin ardından tribünden sahaya atlayan bir taraftar maçın hakemi Zorbay Küçük’ü hedef aldı. Fenerbahçeli oyuncuların araya girmesiyle sahaya giren taraftar dışarı alındı. Karşılaşmanın ilk yarısının sona ermesiyle birlikte tribünler karıştı. Fenerbahçeli bir taraftar, devre arası düdüğü sonrası sahaya girerek hakem Zorbay Küçük’e saldırmaya çalıştı. Ufak bir darbe alan Zorbay Küçük, güçlükte olay yerinden uzaklaştı. Büyük korku yaşayan maçın hakemi şok içinde soyunma odasına doğru gitti.  Karşılaşma 71. dakikada Miha Zajc’ın kafayla attığı golle 1-1 sonuçlandı. 

MAÇLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

TFF, Fenerbahçe – Trabzonspor maçı için bir açıklama yaptı. Açıklamada, “6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında suç teşkil eden durumlara ilişkin, geniş kapsamlı inceleme başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“TFF olarak Spor Toto Süper Lig’de bu akşam oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesinde, sırasında ve sonrasında, resmi ve gayri resmi sosyal medya hesaplarında yer alan asılsız iddialarla ilgili, gerek kendi Hukuk Kurullarımız tarafından, gerekse 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında suç teşkil eden durumlara ilişkin, geniş kapsamlı inceleme başlatılmıştır. Federasyonumuzun Yönetim Kurulu Üyelerine ve atadığı görevlilerine karşı yapılan, kabul edilemez suçlamalar nedeniyle, 6222’ye aykırı inceleme ve işlemler için de Cumhuriyet Savcılarımızı göreve davet ediyoruz. Bu vesileyle, bir kez daha tüm futbol kamuoyunu sağduyulu olmaya çağırıyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla.” /MYNET.COM

En az 10 karakter gerekli