DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22306151,47%
Antalya
33°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

346 okunma

BURDUR’DA KÖYLER MODERN HALE GETİRİLECEK

ABONE OL
8 Mart 2022 13:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burdur İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan 2021 yılı Faaliyet Raporu, İl Genel Meclisinin Mart ayı olağan toplantısında meclis üyeleri tarafından görüşülerek onaylandı.

İl Özel İdaresinin yaptığı yatırım ve çalışmaların yer aldığı 2021 yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü meclis toplantısına İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Aydeniz ve Şube Müdürleri katıldı.

İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık Başkanlığında toplanan Burdur İl Genel Meclisi, İl Özel İdaresinin hazırladığı 2021 yılı faaliyet raporunu onaylayıp, gündemdeki maddeleri görüştü.

Faaliyet raporunun sunumunu yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav;” Burdur İl Özel İdaresi olarak İlimizde ulaşım, eğitim, turizm, kültür,  tarım, alt yapı ve atık toplama işlemleri  gibi birçok alanda faaliyetleri yerine getirmekteyiz. Alınan kararlar doğrultusunda yapılan özverili çalışmalarda önceliğimiz köylerimizde imar, yol, su, kanalizasyon yapımına özen göstererek köylerimizin daha modern ve yaşanabilir hale getirilmesini sağlamaktır. İl Özel İdaremiz sadece kendi sorumluluğunda bulunan alanlarda çalışmakla kalmayarak diğer kurumlarımıza da desteğini her zaman sürdürmektedir. 2021 yılındaki bu faaliyet ve çalışmaların gerçekleşmesinde emeği geçen Sayın Valimize, Milletvekillerimize, İl Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Başkanımıza ve Üyelerine, birim müdürlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Meclis Başkanı Murat Akbıyık, oylamanın ardından yaptığı konuşmada;” İl Genel Meclisimiz idaremizle işbirliği içinde uyumlu bir çalışma sergileyerek, vatandaşlarımızın memnuniyetini en üst seviyede tutmaya gayret göstermektedir. İl Özel İdaremiz vatandaşlarımızın daha kaliteli bir hayat sürdürebilmesi için gece – gündüz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl Özel İdaremizin gerçekleştirdiği yatırımların ilimize kazandırılmasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanlarımıza, Valimize, Milletvekillerimize İl Başkanımıza meclisimiz adına teşekkür ederim. 2022 yılında’da ilimizin hak ettiği en iyi hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ayrıca 2021 Yılına ait Faaliyet Raporu ve Kesin Hesabının hazırlanmasında ve hedeflenen yatırımların sahada uygulanması noktasında büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdüren Genel Sekreterimiz Asım Ertilav başta olmak üzere Genel Sekreter Yardımcılarımıza, İl Genel Meclisi Üyelerimize, Birim Müdürlerimize ve tüm İl Özel İdare çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

" alt="">

En az 10 karakter gerekli