DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110,89%
Antalya
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP ANTALYA İL BAŞKANI CENGİZ’DEN KADROLAŞMA İTİRAFI 
170 okunma

CHP ANTALYA İL BAŞKANI CENGİZ’DEN KADROLAŞMA İTİRAFI 

ABONE OL
3 Mart 2022 10:13
CHP ANTALYA İL BAŞKANI CENGİZ’DEN KADROLAŞMA İTİRAFI 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Millet İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediyesi’ndeki kontenjan paylaşımını itiraf etti. Katıldığı canlı yayında belediyeye 655 kişi alınacağını açıklayan Cengiz, “Adaletli bir şekilde ihtiyaca göre kendi aramızda konuşup hallediyoruz. Kavgamız dövüşümüz yok.” dedi.

CHP’li belediyelerdeki kadroların ittifak ortakları arasında bölüşüldüğünün itirafı CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’den geldi.

Antalya’dan yayın yapan Kanal V Televizyonunda “Yüksek Tansiyon” isimli programda Kanal V Haber Müdürü Ali Buldu’nun canlı yayın konuğu olan CHP Antalya İl Başkanı’nın yaptığı kontenjan paylaşımı tartışmaya sebep oldu. 

Kanal V ekranlarında açıklamada bulunan Cengiz, “Şu anda büyükşehir belediyemiz 655 kişilik bir ilan çıktı. Yedinci ayda açıklanan tasarruf kararnamesi gereği yeni bir alım yapma şansı yok. Emekli olan, istifa eden veya vefat edenlerin yerine boşalan kadrolara İŞKUR’dan ilana çıkıyorsun. Başvuru 20 binin üzerinde.” diyerek işçi alımıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

ARAMIZDA KONUŞUP HALLEDİYORUZ

" alt="">

Daha sonra kontenjan paylaşımı itirafında bulunan Cengiz, “Orada kontenjandan yana sıkıntı yok, yani biz belediye başkanımızla yaptığımız istişarelerde, tabi ki burada İyi Parti’nin de var, belediye başkanının meclis üyelerinin de var, partinin de var. Biz onu adaletli bir şekilde ihtiyaca göre kendi aramızda konuşup hallediyoruz. Orada bir kavgamız dövüşümüz yok” ifadelerini kullandı. /MYNET.COM

En az 10 karakter gerekli