DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110,89%
Antalya
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

225 okunma

DERYA ÜNVER GÜVEN TAZELEDİ

ABONE OL
28 Şubat 2022 11:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Derya Ünver, genel kurulda başkanlığa yeniden seçildi.

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Antalya Şubesi’nin 5. olağan genel kurulu ve seçimleri hafta sonu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Başkan Derya Ünver, üyelerden aldığı oyla güven tazeleyerek tekrardan başkanlığa seçildi. ÇMO Antalya Şubesi’nde başkanlık yaptığı 2 yıl boyunca birçok olgu ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Başkan Ünver, pandemiye dikkat çekti. İnsanların kendi ve sevdiklerinin hayatından endişe duyduğu zamanlar getiren pandeminin yaşam şeklini, alışkanlıkları, hayata bakış açısını değiştirdiğini söyleyen Ünver, tüm olağanüstü sürece rağmen 4. dönem yönetim kurulu olarak şube faaliyetlerini özveriyle tamamlamanın gönül rahatlığı içinde olduklarını bildirdi. 

“SAĞLIKLI ÇEVRE OLMADAN SAĞLIKLI YAŞAM OLMAZ DEDİK” 

Bu süreç içinde kendilerine destek olan ve katkı koyan herkese teşekkür eden Ünver, “4. dönemde birçok ekolojik tahribatla, çevre felakati ile karşı karşıya kaldık. Göz bebeğimiz Antalyamız ülke tarihinin en büyük orman yangınını yaşadı. Şehrimizin can damarlarındn Düden Şelalesi koku ve köpük kirliliği ile gündemimize oturdu. Kuraklık, aşırı hava olayları, seller, müsilaj gibi birçok çevre felaketini sadece kentimizde değil tüm dünyada normalinden daha fazla sayıda ve daha yıkıcı şiddette yaşadık. Her zaman her platformda dile getirdiğimiz gibi, sağlıklı çevre olmadan sağlıklı yaşam olmaz dedik ve tüm bu süreçlerin mühendislik bakış açısıyla, çevre mühendisliği meslek disiplini ile çevre mühendisleri tarafından yönetilmesi gerektiğini vurguladık” dedi. 

“ÇALIŞMALARIMIZIN ÜZERİNE KOYACAĞIZ” 

" alt="">

Yönetmelikte Şube başkanının görevlerinin yönetim kurulunu yönetmek ve Şubeyi temsil etmek olarak açıklandığını hatırlatan Ünver, “2 yıl boyunca bu temsiliyeti başarıyla gerçekleştirdiğim için kendimle gurur duyuyorum ve destek olan tüm yönetim kurulu, komisyon üyelerine, meslektaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. 2 yıl boyunca verilen her oyun sorumluluğunu üzerimde hissettim. 2 yıl boyunca yapamadığım çalışma, gidemediğim her toplantı benim için üzüntü kaynağı oldu ve ben kendi iş hayatımdan, özel hayatımdan tavizler vererek çalıştım. Önümüzdeki dönemde yapmış olduğumuz çalışmaların üzerine koyarak çalışacağımıza söz veriyorum” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli