DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22306151,47%
Antalya
33°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

301 okunma

DEVA PARTİSİ ANTALYA İL TEŞKİLATINDA İSTİFA DEPREMİ

ABONE OL
18 Şubat 2022 10:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Babacan’ın Deva Partisi, Antalya’da kan kaybetmeye devam ediyor. Deva Partisi Antalya İl Başkanlığı kurulduğundan bu yana iki İl Başkanı yedi. Bir türlü kurumsallaşamayan Deva Partisi İl Başkanlığı ilk olarak Av. Süleyman Akıncı için yönetimden 35 kişi imza toplayarak Ankara’ya şikâyete giderek görevden alınmasına sebep olmuştu.  Bu yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Ankara Genel Merkez’den Konyaaltı ilçe teşkilatından Özgür Özbek’i Akıncı’nın yerine atanmasını da kabullenemedi. Ve Antalya İl Başkanlığı’nda sular durulmadığı gibi, parti içinde gruplaşmalar oluştu.

Deva Partisi Antalya İl Başkanı olan Özgür Özbek, aslında Genel Kurul’a kadar başkanlık yapmaya devam edecekti. Partililerinden gelen ağır eleştirilere rağmen görev yapmaya devam da etti, ama Özbek de partide yaşanan sıkıntıların devam etmesi üzerine yaşadığı sağlık sorunlarını öne sürerek İl Başkanlığı’ndan istifa etti.

Ve yerine Teşkilat eski Başkanı Selda Öner atandı. Ancak, bu atama Deva Partisi İl teşkilatında daha sert tepkilere neden oldu. Birçok İlçede teşkilatlarını kuran Av. Süleyman Akıncı ve Özgür Özbek Antalya’da Genel Başkan Babacan’a destek sağlarken, Selda Öner’e tepkiler çığ gibi büyümeye başladı. Bu arada Muratpaşa, Kemer, Aksu, Elmalı ve Manavgat İlçe başkanlarının istifa ettiği, bunlara başka istifaların da ekleneceği öne sürüldü.

“Bütün bunlar, Deva Partisi Antalya’da çalkantılı bir dönem yaşandığı ve bu çalkantının kolay durulmayacağı” şeklinde yorumlandı. / VARIŞ HABER

" alt="">

En az 10 karakter gerekli