DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451,07%
Antalya
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘DORAK SİGNATURE İLE ANTALYA TURİZMİNE DEĞER KATILACAK’
520 okunma

‘DORAK SİGNATURE İLE ANTALYA TURİZMİNE DEĞER KATILACAK’

ABONE OL
11 Mart 2022 08:54
‘DORAK SİGNATURE İLE ANTALYA TURİZMİNE DEĞER KATILACAK’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk turizminin köklü şirketlerinden Dorak Holding, yeni markası Dorak Signature ile Antalya’daki faaliyetlerini ve yeni yatırımlarını tanıtmak üzere Belek’te bir lansman düzenledi.

200’e yakın turizm profesyonelinin katıldığı davette Dorak Holding’in faaliyette bulunduğu sektörlerin yanı sıra Antalya’daki yeni oluşum hakkında bilgiler verildi. Davete katılanlar arasında Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, Holding ortaklarından Ahmet Kaplan Tan, Corendon Turizm Grubu Başkanı Yıldıray Karaer ve Rixos Hotels Yönetim Kurulu üyesi Fesih Tamince, POYD Başkanı Ülkay Atmaca da yer aldı.

Ağırlıklı olarak Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri’ne odaklandıklarını aktaran, Dorak Signature Yönetici Ortağı Onur Çakır, yaptığı konuşmada, “Bu yeni markayı ve oluşumu hayata geçirirken, 50 yılı aşkın süredir turizm sektöründe pek çok önemli projeye imza atmış, bünyesinde 73 şirket ve 3000’den fazla çalışanı olan, 20 ülkede 23 ofisi ile global bir markanın gücünü yanımıza almak çok değerli. Antalya turizmine, partnerlerimize ve iş ortaklarımıza değer katmak üzere işinin uzmanı bir ekiple bu yola çıktık. Öncelikli hedef pazarlarımız olan Ortadoğu ve Körfez ülkelerinin yanı sıra, Kuzey Afrika, Latin Amerika ve iç pazarda da güçlü bir portföye sahibiz. Kısa süre içerisinde 2 destinasyondan Antalya’ya direkt uçuş planlamamız mevcut. Önümüzdeki günlerde bunun da duyurusunu yapacağız. Bu önemli gecede bizleri yalnız bırakmayan değerli turizm yöneticilerine çok teşekkür ederiz” dedi. /TOURISM TODAY

" alt="">

En az 10 karakter gerekli