DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331700,73%
Antalya
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fotoğrafçıların ‘paket’ isyanı
237 okunma

Fotoğrafçıların ‘paket’ isyanı

ABONE OL
5 Şubat 2022 12:53
Fotoğrafçıların ‘paket’ isyanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bazı gelinlikçilerin paket program adı altında kuaför, gelin arabası süsü ve fotoğraf hizmeti vermesine Yılmaz Çamkesen’den tepki geldi. Çamkesen, ““Hem kuaför arkadaşlarımızın, hem çiçekçi arkadaşımızın hem de fotoğrafçı arkadaşlarımızın emeği çalınıyor” dedi.

Antalya Fotoğrafcılar Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Esnaf Odası Başkan Vekili Yılmaz Çamkesen, gelinlikçilerin gelinlik işi dışında hem fotoğrafçılık hem çiçekçilik hem kuaförlük hem de araba süsleme işi yaptıklarını dile getirerek tepki gösterdi.

Çamkesen bu sıkıntının sadece fotoğrafçılarla ilgili olmadığını aynı zamanda bu sıkıntının Kuaförler ve Çiçekçiler Odası’yla ilgili olduğunu da söyledi.

FARKLI İŞLERİ AYNI YERDE YAPIYORLAR

Fotoğrafçı ve kuaförlerin emeğinin çalındığını ileri süren Yılmaz Çamkesen, “Hem kuaför arkadaşlarımızın, hem çiçekçi arkadaşımızın hem de fotoğrafçı arkadaşlarımızın emeği çalınıyor. Gelinlikçilerin bir kısmı paket adı altında salonlarında bir sistem kurmuşlar, bunun içerisinde fotoğrafı, kuaförü, çiçekçisi ve araba süslemesi gibi farklı işleri aynı yerde yapıyorlar. Herkes kendi işini yapmalı” ifadelerini kullandı.

" alt="">

Çamkesen, “Gelinlikçi gelinlik satsın, fotoğrafçı fotoğrafını çeksin, çiçekçi arabasını süslesin. Kimsenin bir başkasının ekmeğine göz dikme hakkı yok.

Bu şekilde olunca kuaförlerimiz gelin başı yapamıyor, fotoğrafçımız aynı sıkıntıyı yaşıyorlar ve evlerine ekmek götüremiyorlar. Bu işin çözümü noktasında gerekli girişimlerde bulunacağız” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli