DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451,07%
Antalya
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

229 okunma

GELECEK PARTİSİ ALANYA’DA MEDYA İLE BULUŞTU

ABONE OL
25 Şubat 2022 11:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelecek Partisinin kurucularından, Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi, Emekli Emniyet Müdürü, Alanyalı Mevlüt Demir, Alanyum AVM’ de basın mensuplarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi. Samimi, sohbet havasında geçen toplantıya yerel medyanın yanı sıra haber ajansları ve ulusal basının temsilcileri de yoğun ilgi gösterdiler.
Basın toplantısından daha çok, devlet ve memleket meselelerinin konuşulduğu sohbet havasında geçen toplantıda konuşma yapan Mevlüt Demir, konuşmasına otuz yılı aşkın meslek hayatında ki anılarıyla başladı. Emniyet teşkilatında ki başarılı yıllarından sonra, “Devlet görevinden sonra, Demokrasi görevine devam” diyen Demir, ülkenin ekonomik sıkıntılarından, terörle mücadelesine kadar birçok konuya değindi. Ülkenin ekonomik olarak büyük bir zorluk içerisine girdiğini ve vatandaşın evine ekmek götürmekte zorlanır hale geldiğini, Anadolu’nun her köşesini ziyaret edip halkı dinleyerek gözlem yaptıklarını söyleyen Demir,” Vatandaşın evinde ateş var, vatandaş her şeyin farkında ve değişim istiyor. Bu nedenle Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’na olan yoğun bir halk teveccühü ile karşı karşıyayız. Ak Parti döneminde elbette güzel işlerinde yapıldığını belirten Mevlüt Demir, “Yanlışları da görmemezlik edemeyiz, vatandaşın evinde yangın varken, her şey güllük, gülistanlı diyemeyiz. Yapılan yanlışları söylediğimiz gibi, çözümlerini de ortaya koyuyoruz. Vatandaşın beklentilerini biliyor ve bize güvenlerini boşa çıkartmayacağız” dedi.
Genel Başkan Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını da ileten Mevlüt Demir,görevi sırasında fetö terör örgütü ile mücadelesinden de söz ederek, o dönemde görev başında örgütle iltisaklı olmayan elli emniyet müdüründen biri olduğunu ve terörle mücadele sırasında ülkede de, Alanya’da da kimlerin neler yaptığını çok iyi bildiğini söyledi.
Basın mensuplarına soru sormak isteyen var mı diye sorduğunda ise gazeteciler konuları soru sorulmasına gerek duyulmayacak şekilde anlattığını belirterek soru sormamaları hoş bir hava oluşmasına neden olurken, toplantı toplu resim çekimiyle sona erdi.

" alt="">

En az 10 karakter gerekli