DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22488380,97%
Antalya
33°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

351 okunma

HARİTACILAR ‘OKAN HANÇER İLE DEVAM’ DEDİ 

ABONE OL
22 Şubat 2022 12:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin genel kuruluna tek aday olarak giren mevcut başkan Okan Hançer güven tazeledi. 

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Antalya Şubesi’nin 16. Dönem Olağan Genel Kurulu ve seçimleri hafta sonu oda binasında gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Okan Hançer üyelerden aldığı oyla yeniden başkanlığa seçildi. Güven tazeleyerek tekrardan başkanlığa seçilen Hançer, “Kurumsal hafızamızla, aramıza yeni katılan yol arkadaşlarımızla güçlendik ve geleceğe daha sağlam adımlar atacağız” dedi. 

“SORUNLARA MÜDAHİL OLDUK VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZİ SUNDUK” 

“Birlik beraberlik içerisinde meslektaşlarımızla, mesleğimizle, meslek örgütümüzle birlikte çalıştık, ürettik ve yükseldik” diyen Hançer, “Günlük siyasetten uzak, ülkemizin tüm değerlerine saygılı olarak, bilim ve fen ışığında, Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolu söylemlerle değil eylemlerimizle inşa ettik. Yaşadığımız kentin ve ülkemizin sorunlarına müdahil olduk, kamu yararı için sorumluluk aldık, tespitler yaptık, çözüm önerilerimizi ortaya koyduk. 15. dönem çalışmalarımıza denk gelen ve dünyayı etkisi altına alan Pandemi ortamını bahane etmeden, mevcut şartlara uyum sağlayarak üretmeye devam ettik. Bu süreçte hem öğrendik hem de tecrübe kazandık” açıklamasında bulundu. 

“GÜÇLENEREK GELECEĞE DAHA SAĞLAM ADIMLAR ATACAĞIZ” 

" alt="">

İki yıllık sürenin çalışma programlarını tamamlamak için yeterli olmadığını söyleyen Hançer, “Ekibimizi büyük oranda koruyarak, kurumsal hafızamızla, aramıza yeni katılan yol arkadaşlarımızla güçlenerek, geleceğe daha sağlam adımlar atmak için kent ve meslek gönüllüsü yol arkadaşlarımla hep beraber; Antalya’mıza değer katmak amacıyla 16. Dönem HKMO Antalya Şube Yönetim Kuruluna aday olarak seçildik. Bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu. ODANIN YENİ YÖNETİMİ Pazar günü gerçekleştirilen seçimlerde HKMO Antalya Şubesi’nin yeni yönetimi şöyle oluştu: Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Okan Hançer, Serter Kocababa, Emre Vural, Süleyman Hilmi Dal, Cihangir Güç, Duygugül Aksu ve Sezin Kamalak.

 

En az 10 karakter gerekli