DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110,89%
Antalya
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MEMLEKET PARTİSİ ANTALYA’DA KONGREYE HAZIRLANIYOR
365 okunma

MEMLEKET PARTİSİ ANTALYA’DA KONGREYE HAZIRLANIYOR

ABONE OL
11 Mart 2022 13:29
MEMLEKET PARTİSİ ANTALYA’DA KONGREYE HAZIRLANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleket Partisi’nin Antalya’daki önemli isimlerinden biri olan Selda Demirel, partinin 19 Mart Cumartesi günü yapılacak olan olağanüstü kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi Genel Merkezi, Antalya’da il başkanı Hüseyin Baraner ‘in istifasının ardından yönetimin görevden alınması ile ‘Olağanüstü Kongre’ kararı aldı.

Partinin Antalya’daki önemli isimlerinden biri olan Selda Demirel, olağanüstü kongre sürecinin son dönemecinde açıklamalarda bulundu. Demirel süreç ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Genel Merkezimizin Antalya’da parti içi demokrasiyi sağlamak adına; benim gibi düşünen parti üyelerimiz ve ilçe örgütlerimizden gelen çoğunluğun sesini duyarak mevcut yönetimin görevden alınması ve olağanüstü kongre kararı parti içi demokrasi adına önemli bir karar olmuştur. Kongre süreci ile birlikte vizyon sahibi, parti içi tüm düşünce ve dengelere liderlik edebilecek vasıfta olduğuna inandığım Ramazan Deniz ‘in il başkan adaylığı; alınan kongre kararını taçlandırmıştır. Başkan adayı Ramazan Deniz’in bayrağı devraldığı taktirde tüm memleket sevdalılarının bir bütün içerisinde Sn. Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin bizlere koyduğu hedefler doğrultusunda ilerleyeceğini düşünüyorum. Kimsenin küstürülmeden, ötelenmeden aynı heyecan ve şevkle Memleket ‘in sorunları için mücadele yürütebileceği ortamı sağlayacağını düşünüyorum. Demokrasi ve Antalya adına yürütülen bu zor sürece ilke ve değerlerinden ödün vermeden katkı sağlayan, emeği geçen tüm partililerimize teşekkür ediyorum.” 

NE OLMUŞTU?

Hüseyin Baraner başkanlığındaki yönetime ilk bayrak açan isimlerden biri olan Selda Demirel, mevcut yönetimi eleştirerek kısa süre önce partideki görevlerinden; “Memleket Partisi Antalya İl Başkanlığı yönetiminin, partimizin hedef ve düşüncelerinden uzak olduğunu bu süreç içerisinde maalesef tecrübe etmiş bulunmaktayım. Türk siyasetinin içinde bulunduğu sorunları dahi anlayamamış, hala mevcut siyasi yozlaşmanın birer parçası olan kişilerin partimizi yukarıda bahsettiğim hedeflere ulaştırmak bir yana mevcut bataklığa ve kokuşmuşluğa iteceği maalesef ki görünen sondur.

" alt="">

Partimizi bu sona götüren kişiler ile bundan sonraki süreçte yan yana olmayı kişiliğime zül sayarım. Ahlaki ve etik değerlerimin mevcut il yönetimi ile son derece aykırı olması partimizde tarafıma yüklenmiş olan ve bugüne kadar gururla yürüttüğüm görev ve sorumluluklarımdan ayrılmayı kaçınılmaz kılmıştır. Bu süreçte yollarımızın kesiştiği ve her daim desteklerini esirgemeyen #cesuryürek ‘lere teşekkür ederim” ifadelerini kullanarak istifa etmişti.

En az 10 karakter gerekli