DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201,03%
Antalya
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

1112 okunma

O GÖRÜNTÜ İNFİAL YARATMIŞTI.. OLAYIN ASLI ÇOK FARKLI ÇIKTI

ABONE OL
6 Şubat 2022 10:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avcılar’da sokak ortasında tartıştığı kadını zorla araca bindiren kişinin o anları cep telefonuyla kayıt altına alındı. Polis ekipleri, kadının bindirilip götürüldüğü aracı bulmak için çalışma başlattı. Yapılan inceleme sonrası olayın arka planı çok farklı çıktı. Araçta bulunan S.A. (25) isimli kadının restorandan çıktıktan sonra alkollü olmasından dolayı A.A. (36) isimli erkek arkadaşını çağırdığı ve bu sırada yolda alkolün etkisiyle aralarında tartışma yaşandığını tespit edildi.

Olay, Avcılar Cihangir Mahallesinde, sabah saatlerinde yaşandı. İddialara göre, bir kadın ile erkek sokakta tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, kişi tartıştığı kadını zorla araca bindirdi. Olayı gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi ancak kadını araca bindiren kişi, araçla birlikte olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri, olay yerinden giden aracı bulmak için çalışma başlattı.

ALKOLLÜ OLMASINDAN DOLAYI ERKEK ARKADAŞINI ÇAĞIRMIŞ

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptıkları çalışmalarda, araçta bulunan S.A. (25) isimli kadının restorandan çıktıktan sonra alkollü olmasından dolayı A.A. (36) isimli erkek arkadaşını çağırdığı ve bu sırada yolda alkolün etkisiyle aralarında tartışma yaşandığını tespit etti.

DARP YA DA ALIKOYMA GİBİ BİR OLAY YAŞANMADIĞI TESPİT EDİLDİ

" alt="">

Polis ekiplerince karakola götürülen kişilerin beyanları doğrultusunda, alıkoyma ya da darp gibi herhangi bir olayın yaşanmadığı öğrenildi. /MYNET.COM

En az 10 karakter gerekli