DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451,07%
Antalya
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SAVAŞ İÇİN ÜRETİLMİŞ 6X6 ARAZİ ARACI.. İŞTE JEEP GLADYATÖR
160 okunma

SAVAŞ İÇİN ÜRETİLMİŞ 6X6 ARAZİ ARACI.. İŞTE JEEP GLADYATÖR

ABONE OL
1 Mart 2022 15:48
SAVAŞ İÇİN ÜRETİLMİŞ 6X6 ARAZİ ARACI.. İŞTE JEEP GLADYATÖR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jeep, doğa olaylarıyla karşılaşmak değil de bizzat savaş için olsa gerek 6×6 boyutlarında epey iddialı bir arazi aracını elinde bulunduruyor. Gelin bu vahşi araca yakından bakalım.

TeknolojiOku’dan alınan bilgilere göre, Jeep Gladyatör bir gezi arabası değil; tabiat anayı kendi iradesine boyun eğdirmek ve Ford Bronco’yu kaldırım kenarına çevirmek için üretilmiş gibi tasarlanmış sert bir arazi aracı.

Bu araçları satın alan insanların çoğu, asla gerçekten sınırlarını zorlamazlar ve çoğunlukla onları sert ve maceracı imajları için kullanırlar.

Satış sonrası tuning sahnesi de Gladyatörün çetin stilini seven, ancak alışılmışın dışında kalmayı tercih eden insanların ilgisini çekmek için yeni bir tasarımı ortaya çıkardı.

Bu aracın bazı çılgın Gladyatör yapılarını ele aldık, ancak bu 2022 Jeep Gladyatör Oculus Tron 6×6 Hemi Hellcat farklı bir ligde. Standart modeli hiçbir şekilde ucuz olmasa da bu çılgın tasarım şu anda eBay’de listeleniyor ve size 220.000$ gibi büyük bir maliyete sahip.

" alt="">

Bu 6×6 canavar arazi aracı aslında küçük bir üne sahip ve Jay Leno’nun Garajında ​​yer alıyor. Hatta Brad Pitt’in Kayıp Şehir’inde bir Hollywood filim sahnesi rolüne de sahip.

Oculus Tron 6×6’nın yüzünüze bakan dış kısmı, tron ​​tarzı çubuk tasarımında aero-kompozit halojen farlara, tamamen özel bir ızgaraya sahipken, araç ön çamurluklardan yoksun bırakılmış.

Arka çamurluklar her iki tekerleği de kaplıyor ve metal yan basamaklar, yükseltilmiş kabine kolay erişim sağlıyor.

Bir ton kaydırma plakası bulunan araç bu sayede alt takımı koruyor. Lastik ebatları ise 245/75R17 H/T lastik çeşidiyle iyi bir tutuş sağlıyor.

Kötü gövde panellerinin altında, Tron 22 galonluk bir yakıt deposu, 3.73 arka aks oranı, otomatik kilitleme göbekleri, frenle çalıştırılan sınırlı kaymalı diferansiyel ve tek bir paslanmaz çelik egzoz alır.

Bu aracın kaputunun altında bir canavar motor bulunuyor: Oculus Tron 6 ile çalışmakta.

Kabinin içinde, bilgi-eğlence ekranı, sekiz hoparlörlü ses sistemi, GPS ve Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu dahil olmak üzere bir Jeep Gladyatör’ün fabrikada sunduğu tüm standart özelliklere sahip.

Koltuklar, hava koşullarına karşı en üst düzeyde koruma için denizcilik sınıfı deriyle kaplanmış.

En az 10 karakter gerekli