DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22399451,07%
Antalya
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

VALİ YAZICI’DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
210 okunma

VALİ YAZICI’DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

ABONE OL
7 Mart 2022 15:43
VALİ YAZICI’DAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.. Vali YŞazıcı mesajında, “Daha güçlü bir toplum için ilk şart kadınlarımızın güçlü olmasıdır” dedi.

Vali Ersin Yazıcı’nın mesajı şöyle:

“Hayatımıza emekleriyle ve değerleriyle anlam katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. 

Vicdan ve adaletleriyle ele aldıkları her konuyu iyi ve güzele dönüştüren kadınlarımızı, günümüzde hayatın her alanında aktif olarak görmekteyiz ve bu sayıyı daha da arttırarak çoğaltmak istiyoruz. Kadın elinin ve aklının değdiği her yerde başarının eksik olmadığının bilincindeyiz. Günümüzde toplumların gelişmişlik düzeyi kadın haklarına ve kadınlara gösterdikleri değerlerle ilintilidir. Daha güçlü bir toplum için ilk şart kadınlarımızın güçlü olmasıdır. Devletimiz tarafından geliştirilen kadınlara yönelik politikalar ile birlikte toplumumuzda pek çok değişim yaşandığını görmekteyiz. Tüm bu çalışmaların nihai hedefi kadınlarımızı mutlu etmektir. Çünkü bir toplumun mutlu ve güçlü olması için önce kadınlarının mutlu ve güçlü olması gereklidir. Bu da kadınların her alanda aktif olarak görmek ve yükselmelerini sağlamaktan geçer. 

Bizler “Cennet anaların ayakları altındadır.” anlayışındaki bir medeniyetin ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.” düsturunun takipçisi olarak, bugüne kadar kadınlara yönelik her türlü şiddetin, ayrımcılığın ve istismarın karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edecek, kadınlarımızın daima yanında olacağız.

" alt="">

Şehitlerimizin emanetleri anneleri ve eşleri başta olmak üzere sevginin, şefkatin ve özverinin timsali olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum.” /VARIŞ HABER

En az 10 karakter gerekli