DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201,03%
Antalya
32°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

159 okunma

VALİ YAZICI’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

ABONE OL
26 Şubat 2022 14:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı mesajda, “bu gecenin insanlık için kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Vali Yazıcı’nın mesajı şöyle:

“Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz mübarek gecelerden birisi olan, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştiği, manevi değerlerin güç kazandığı Miraç Kandili’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV); Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile bir gecede, önce Mescid-i Aksa’ya gittiği ardından da en üst makama yükseltildiği hikmet dolu yolculuğun gerçekleştiği bu gece; diğer kandil geceleri gibi insanın gönlünü aydınlatan, manevi değerlerin güçlenmesine vesile olan, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı özel günlerdendir.

Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla dolu olan bu gecenin insanlık için kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyor, Antalyalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam Âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı can-ı gönülden diliyorum. Kandilimiz Mübarek olsun.” /VARIŞ HABER

" alt="">

En az 10 karakter gerekli