DOLAR 32,1970 0.05%
EURO 34,9951 0%
ALTIN 2.515,530,22
BITCOIN 22606544,62%
Antalya
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

1 MAYIS’I PROVOKE EDECEKLERDİ.. ANTALYA’DA TERÖR OPERASYONU
19 okunma

1 MAYIS’I PROVOKE EDECEKLERDİ.. ANTALYA’DA TERÖR OPERASYONU

ABONE OL
30 Nisan 2024 16:28
1 MAYIS’I PROVOKE EDECEKLERDİ.. ANTALYA’DA TERÖR OPERASYONU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü provoke etmeye yönelik hazırlık içerisinde bulunan şüphelilere yönelik Antalya dahil 11 ilde düzenlenen ‘Bozdoğan-33’ operasyonlarında 58 şüpheli yakalandı. Ayrıca Antalya ve İzmir’de düzenlenen operasyonlarda; sosyal medya hesapları üzerinden Sol Terör Örgütlerinin propagandasını yaptığı tespit edilen 4 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptı. Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

“11 ilde sosyal medya üzerinden Bölücü Terör Örgütünün (BTÖ) propagandasını yapan, terör örgütü içerisinde faaliyette bulunduğuna dair bilgiler olan ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü provoke etmeye yönelik hazırlık içerisinde bulunan şahıslara yönelik düzenlenen “BOZDOĞAN-33” operasyonlarında 58 şüpheli yakalandı.

Ayrıca Antalya ve İzmir’de düzenlenen operasyonlarda; sosyal medya hesapları üzerinden Sol Terör Örgütlerinin propagandasını yaptığı tespit edilen 4 şüpheli yakalandı.

Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz.

" alt="">

Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerince İstanbul, Diyarbakır, Adana, Antalya, Bilecik, Mardin, Batman, Muğla, Muş, Şanlıurfa ve Van’da düzenlenen operasyonlarda;

ANTALYA:

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu;

Nevruz etkinliklerinde Bölücü Terör Örgütünün propagandasını yaptığı tespit edilen 5 şüpheli yakalandı.”

En az 10 karakter gerekli