DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20373905,96%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALİ ÇETİN.. ‘ANTALYA’NIN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
82 okunma

ALİ ÇETİN.. ‘ANTALYA’NIN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

ABONE OL
3 Nisan 2024 09:38
ALİ ÇETİN.. ‘ANTALYA’NIN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Antalya’mızın gelişmesi, ülkemizin ve dünyanın parlayan yıldızı olması için de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü gayreti göstereceğiz” dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçim sonuçlarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Çetin, yaptığı açıklamada seçim sonuçlarının Antalya’ya hayırlı olmasını temenni ederken şu ifadeleri kullandı:

“31 Mart Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerini geride bıraktık. AK Parti olarak Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi düsturuyla bizler her zaman sandıktan çıkan sonuca saygı duymuş, milletin iradesi dışında başka bir iradeyi kabul etmeyen bir anlayışa sahibiz. Bu doğrultuda gerek ülkemizde gerekse Antalya’mızda seçim sonuçlarının milletimize ve şehirlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Antalyalı hemşehrilerimizin takdiri sonucu yerelde 5 yıl boyunca muhalefet görevini üstleneceğiz. İktidar partisinin mensupları olarak sevdamız Antalya’mızın gelişmesi, ülkemizin ve dünyanın parlayan yıldızı olması için de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü gayreti göstereceğiz. Antalya’mızın yararına olan atılımların destekçisi, yerel düzeyde verilen vaatlerin takipçisi olacağız. Bu süreçte büyük fedakarlık gösteren teşkilatımızın tüm mensuplarına, Cumhur İttifakına gönül vermiş hemşehrilerimize, bizlere oy veren Antalyalı hemşehrilerimize teşekkür ederim. Bir kez daha hemşehrilerimizin sandıkta vermiş olduğu kararın Antalya’mıza ve ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Mazlum coğrafyaların umudu Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye anlayışıyla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

" alt="">

En az 10 karakter gerekli