DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20373905,96%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ANTALYA’DA 23 NİSAN COŞKUSU.. ÇOCUKLAR UNUTULMAZ ANLAR YAŞIYOR
22 okunma

ANTALYA’DA 23 NİSAN COŞKUSU.. ÇOCUKLAR UNUTULMAZ ANLAR YAŞIYOR

ABONE OL
22 Nisan 2024 17:28
ANTALYA’DA 23 NİSAN COŞKUSU.. ÇOCUKLAR UNUTULMAZ ANLAR YAŞIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gün boyu çocuklar için etkinlikler düzenlenecek. Saat 16.00’da ise Konyaaltı sahilinde Türk Yıldızları gösterisi izlenebilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıldönümünde Antalya Valiliği kutlama programı saat 09.00’da Cumhuriyet Anıtı’na çelenk sunumuyla başlıyor. Ardından saat 10.00’da Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve birçok kamu kurum ve kuruluş temsilcisinin koltuğuna 23 Nisan nedeniyle çocuklar oturacak. Öğrencilerin resmi dairelerde görevleri devralmalarına ilişkin törenlerin sonrasında kutlama etkinlikleri Cam Piramit Alanı Amfitiyatrodaki gösterilerle devam edecek. İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’un konuşma yapacağı törende öğrencilerin dans ve ritim gösterileri, yabancı ülkelerden gelen misafir çocukların gösterileri, halk oyunları gösterileri ve okul öncesi çocuk şenliğinin açılışı gerçekleştirilecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nce Cam Piramit Alanı’nda çocukların gün boyu eğlenebilecekleri birçok etkinlik de yer alıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında saat 16.00-17.00 arasında Konyaaltı Sahilinde Türk Yıldızları gösterisi yapılacak. Protokol üyeleri gösteriyi Konyaaltı Olbia Kent Meydanı’ndan takip edecek. Kutlamalar kapsamında TCG Çanakkale Denizaltısı Antalya Askeri Limanında 23 Nisan 10.00 – 17.00 saatleri arasında halkın ziyaretine açılacak.

UÇURTMA FESTİVALİ SÜRÜYOR

" alt="">

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi düzenlediği etkinliklerle çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Çocuk ve Uçurtma Festivali’nde çocuklar birbirinden farklı ve eğlenceli programlarla muhteşem bir hafta sonu geçirdi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Aydın da etkinlik alanını ziyaret ederek, çocukların coşkusuna ortak oldu.

Cam Piramit Kral Yolu’nda gerçekleştirilen festival kapsamında uluslararası çocuk dans gösterileri, animasyon ve sahne gösterileri, zıpzıp balonları, maskot showlar, gençlik orkestrası, ahşap zekâ ve beceri oyunları, sağlık eğitimleri, okçuluk eğitimi, basketbol, masa tenisi, spor aktiviteleri, yüz boyama,  panayır oyunları, Bando ve Kent Orkestrası konserleri, Çizgi Karakterler Bandosu şarkılarıyla çocuklar eğlenceli bir gün yaşadı.

GÖKYÜZÜ UÇURTMALARLA ŞENLENDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından etkinlik alanında çocuklara ücretsiz dağıtılan birbirinden renkli uçurtmalar da gökyüzünü süsledi. Aileleri ile birlikte uçurtmaları uçurtan çocuklar keyifli vakit geçirdi.

15 farklı ülkeden Çocuk Bayramını kutlamak için Antalya’ya gelen çocuklar, dans gösterileriyle etkinliklere renk kattı. Ülkelerine özgü müzik ve danslarıyla rengarenk kıyafetler içindeki dünya çocukları ilgi odağı oldu. Aileler çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi. Günün sonunda düzenlenen Anadolu Rock Konseri ile alanı dolduran vatandaşlar 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.

ETKİNLİKLER YARIN DA DEVAM EDECEK

Uçurtma ve Çocuk Festivali, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlanacağı 23 Nisan Salı günü de devam edecek. 13.00-14.00 Bubble Show, 14.00-15.00 Uluslararası Moda Haftası Çocuk Defilesi, 15.00-15.30 Jonglör Gösterisi, 16.00 İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı Çocuk Korosu konseri düzenlenecek. Kültür yolu etkinliklerinde ise dev maskotlar, şişme oyuncaklar, yüz boyama, balon katlama gibi birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirilecek.

En az 10 karakter gerekli