DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20542903,17%
Antalya
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BEKİR KIVRIM’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ
75 okunma

BEKİR KIVRIM’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

ABONE OL
30 Mart 2024 11:36
BEKİR KIVRIM’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, “Büyük Döşemealtı Buluşması”nda vatandaşlarla bir araya geldi. Kıvrım, adeta gövde gösterisi yaptığı buluşmada “Döşemealtı’mızı ihya edeceğiz” dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Büyük Döşemealtı Buluşması’nda vatandaşlarla buluştu. Döşemealtı’nı adım adım gezen, çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan Başkan Adayı Kıvrım buluşmada büyük bir teveccüh ile karşılandı.

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, İl Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özboz, AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Kaya, MHP Döşemealtı İlçe Başkanı Kadir Gürcan ve çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada Bekir Kıvrım seçim öncesi adeta gövde gösterisi yaptı.

“DÖŞEMEALTI VE ANTALYA’NIN ALTIN ÇAĞI’NI BAŞLATACAĞIZ”

Çok yoğun bir seçim süreci geçirdiklerini ifade eden Başkan Adayı Kıvrım, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle adaylığımız kesinleştikten sonra ilçemizi adım adım, karış karış gezdik; her kapıyı çaldık, herkese selam verdik. İnşallah Pazar akşamı Antalya’mızda, Döşemealtı’mızda ve diğer 18 ilçemizde Cumhur İttifakı’nın zaferini hep birlikte kutlayacağız. Ve Antalya’nın ‘Altın Çağı’nı başlatacağız” dedi.

" alt="">

“DÖŞEMEALTI’NI ÖNCÜ BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ”

Döşemealtı’nın sorunlarını kısa sürede çözeceklerini söyleyen Bekir Kıvrım, “Seçim çalışmaları temaslarımız esnasında vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini öğrendik. Bunun sonucunda ilçemizin en önemli problemlerinin başında yol, ulaşım, temizlik ve sokak hayvanlarının geldiğini gördük.  Biz, bu problemleri çözmek için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Yollarımız çukurlardan geçilmiyor. Bu sorunumuzu kuracak olduğumuz asfalt plenti tesisi ile kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Altyapı sorunumuzu İnşallah Hakan Başkanımız ile birlikte çözeceğiz. Sokak hayvanlarımız için çok güzel bir hayvan barınağı inşa edeceğiz. Tarım tesisi, kreş ve okul öncesi eğitim merkezleri, kadın aile yaşam ve spor merkezleri, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi, kütüphaneler, gençlik merkezleri, taziye evleri, can dostlarımız için cem evi, canlı hayvan pazarı, düğün salonları ve mesire alanları ile Döşemealtı’mızı bilimde, tarımda, sanayide ve sosyal yaşamda öncü bir kent haline getireceğiz” diye konuştu.

“DÖŞEMEALTI’MIZI İHYA EDECEĞİZ”

Döşemealtı’nda daha büyük projeleri hayata geçirmek için hazır olduklarını belirten Kıvrım, “İlçe başkanlığım döneminde hükümetimizin de desteğiyle Döşemealtı’mıza sayısız eser kazandırdık. Devlet Hastanemiz kısa bir süre sonra hizmete açılıyor. SGK hizmet binasını Döşemealtı’mıza taşıdık. Artık Antalya’ya gitmemize gerek yok. Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimiz, Yeniköy Ortaokulumuz, çocuk kütüphanemiz, yapmış olduğumuz hizmetlerden sadece birkaçı. Sizler bize inanıp güvenirseniz biz, Döşemealtı’mızda daha büyük projeleri hayata geçirmek için hazırız.  Ekibimizle birlikte, teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden çalıştık çabaladık. Allah‘ın izniyle 31 Mart‘ta sizlerin de teveccühü ile bu göreve gelmemiz halinde Antalya Büyükşehir belediyemiz de inşallah Hakan Başkanım ile koordineli bir şekilde çalışarak Döşemealtı’mızı ihya edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“DÖŞEMEALTI’NDA HİÇBİR AYRIMCILIK OLMAYACAK”

Döşemealtı’nın makus tarihini değiştirmek istediklerini ifade eden Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, “Son 10 yıldır hizmete aç kalan Döşemealtı’nı hizmete boğmak istiyoruz. Bizim kimsenin ekmeğiyle oynama, kimseye çamur atma, savaşma gibi bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz Döşemealtı’mızı daha güzel yarınlara taşımak. Bizler, bu güzide ilçenin makus tarihini değiştirmek istiyoruz. Bugün sizlere burada bir kez daha söz veriyorum. Döşemealtı’nda hiçbir ayrımcılık olmayacak. Ayşe Teyze sen bana oy vermedin, Mehmet Amca sen rakibimi destekledin gibi bir mantık Döşemealtı’nda tarih olacak. Herkes belediyenin hizmetlerinden eşit bir şekilde yararlanacak. Her mahallenin ihtiyacı neyse, karşılanacak. Ve bugün burada sizlere ne vaat ettiysem hepsini bir bir yerine getireceğim. Bizim her şeyimiz açık ve şeffaf olacak. Kapım her daim, her vatandaşıma açık kalacak. Gelip benden gönül rahatlığıyla hesap sorabileceksiniz. Biz, bu işi halka hizmet Hakk’a hizmet anlayışı ile yapacağız” diyerek sözlerine son verdi.

En az 10 karakter gerekli