DOLAR 32,2024 0.1%
EURO 35,0081 -0.02%
ALTIN 2.505,080,12
BITCOIN 22403370,66%
Antalya
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÇARKIFELEK’İN EFSANE SUNUCUSU 65 YAŞINDAKİ TARIK TARCAN’IN SON HALİ
93 okunma

ÇARKIFELEK’İN EFSANE SUNUCUSU 65 YAŞINDAKİ TARIK TARCAN’IN SON HALİ

ABONE OL
20 Aralık 2023 10:16
ÇARKIFELEK’İN EFSANE SUNUCUSU 65 YAŞINDAKİ TARIK TARCAN’IN SON HALİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mankenlik, oyunculuk, sunuculuk… Tarık Tarcan’ın on parmağında on marifet… Ama 32 yaşına geldiğinde her şeyden elini eteğini çeken Tarık Tarcan şimdilerde ne yapığı merak konusu oldu. Çarkıfelek yarışmasıyla gönüllere taht kuran Tarık Tarcan, yıllar sonra ortaya çıktı! 90’lı yıllarda en yakışıklı manken ve oyuncular arasında gösterilen Tarık Tarcan, yılın 6 ayını Antalya’nın tarihi Kaleiçi semtinde, kalanını Marmaris’in Bozburun beldesinde geçiriyor. Sosyal medya aracılığıyla hayranlarıyla bağını koparmayan Tarık Tarcan, büyük ilgi görüyor. Zaman zaman yaptığı paylaşımlarla gündem olan 65 yaşındaki Tarık Tarcan’ın son hali sosyal medyanın konuşulanlarından oldu.

Tarık Tarcan, mesleğinin en başarılı döneminde ardına bile bakmadan İstanbul’u terk etmişti. Şu sıralar Bozburun ve Antalya arası bir yaşam süren 65 yaşındaki Tarık Tarcan, doğa ile iç içe sakin günlerinin keyfini çıkarıyor. Ünlü oyuncu Tarık Tarcan daha önce erken ayrılığı için “Hiçbir zaman ünlü olmaya uyum sağlayamadım” demişti.

Çarkıfelek yarışmasıyla gönüllere taht kuran Tarık Tarcan, yıllar sonra ortaya çıktı! Türkiye’nin en yakışıklı erkeklerinden biriydi Tarık Tarcan. Mankenlik, oyunculuk, sunuculuk… Yapamadığı iş kalmadı.

Ama 32 yaşına geldiğinde her şeyden elini eteğini çeken Tarık Tarcan şimdilerde ne yapıyor?

90’lı yıllarda en yakışıklı manken ve oyuncular arasında gösterilen Tarık Tarcan, yılın 6 ayını Antalya’nın tarihi Kaleiçi semtinde, kalanını Marmaris’in Bozburun beldesinde geçiriyor.

" alt="">

Sosyal medya aracılığıyla hayranlarıyla bağını koparmayan Tarık Tarcan, büyük ilgi görüyor. Zaman zaman yaptığı paylaşımlarla gündem olan 65 yaşındaki Tarık Tarcan’ın son hali sosyal medyanın konuşulanlarından oldu. Geçen yaz deniz manzaralı evinden fotoğraf paylaşan Tarık Tarcan altına “Bozburun’da akşam oluyor… Yalnızlığın arkasından ay çıkmakta…” notunu düşmüştü.

Tarık Tarcan verdiği bir röportajda ‘Bozburun’da bir gününüz nasıl geçiyor?’ sorusuna şu yanıtı vermişti: “Sabah uyanır kahvaltı yapar ve ekonomi haberlerini izlerim. Öğlen 11 gibi köy kahvesine giderim. Her gün bir sabah bir de akşam olmak üzere Türk kahvesi içerim. 8 metrelik küçük bir yelkenlim var, denize çıkarım. Ardından evle uğraşırım. Akşam da kahveye son kez uğrar ve oradan eve geçer yıldızları izlerim.”

Katıldığı mankenlik yarışmasında birinci seçilen ve şöhret kapısını aralayan Tarık Tarcan, 90’lı yılların en popüler isimlerinden biriydi. Tarcan, 32 yıl önce İstanbul’u terk ederek Antalya’ya yerleşti. Zaman zaman kararıyla ilgili pişmanlık yaşadığını söyleyen Tarık Tarcan, yaz aylarını ise Marmaris’teki evinde geçiriyor.

Tarık Tarcan daha önce verdiği bir röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

BİR DÖNEM EN POPÜLER İSİMLERDEN BİRİYDİNİZ. İYİ PARA KAZANABİLDİNİZ Mİ?

Kazanamadım. 2000 program Çarkıfelek sundum. Bugünkü parayla bölüm başına 500 lira alıyordum. Şimdikiler çok kazanıyor. Türkan Şoray’ın, Hülya Avşar’ın ilk dizisini birlikte çektik. Seda Sayan, Muazzez Ersoy, Gülşen Bubikoğlu, Ediz Hun gibi isimlerle birçok dizi çektik. Şimdi ben dizilerde oynasam alacağım para ancak 15 bin lira olur. Mankenlik yaptığım zamanlar İstanbul’un en zengin abileri elimizi cebimize sokturmazdı. Çünkü beğendiği mankenlerle onları tanıştırmamız için peşimizden gelirlerdi.

ŞİMDİ NASIL GEÇİNİYORSUNUZ?

Çok paralar kazanmadım. Şerefimle yaşayacak parayı kazanmayı ölçü edindim. Onu da becerdim. Ayda yaklaşık 1.500 lira harcıyorum. Cebimde 50 lirayla geziyorum. Evim, arabam, küçük bir teknem var. Her şeyim var ama küçük.

Tarık Tarcan sosyal medyasında yeğeni ve kız kardeşi ile pozlarına da yer veriyor. Tarcan bu karesini “Kardeşim Gülderen ve yeğenim Sera” notu ile paylaşmıştı. /SABAH

En az 10 karakter gerekli