DOLAR 32,4361 0.17%
EURO 34,6089 0.03%
ALTIN 2.383,580,15
BITCOIN 1867426-8,91%
Antalya
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÖĞRENCİLERDEN FOTOĞRAF SERGİSİ
17 okunma

ÖĞRENCİLERDEN FOTOĞRAF SERGİSİ

ABONE OL
17 Nisan 2024 11:15
ÖĞRENCİLERDEN FOTOĞRAF SERGİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 25. yılında Fotoğraf Bölümü tarafından düzenlenen ‘Kentler/İzler/Yüzler’ adlı seçki Antalya’da Dokumapark Modern Sanatlar Galesi’nde sanatseverlerle buluştu.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Paşaoğlu Yöndem, Fotoğraf Bölümü Başkanı Nafia Özdemir Hanyaloğlu ve Fotoğraf Bölümü öğrenci yöneticisi Yağmur Didar Uysal’ın açılış konuşmasını yaptığı serginin dersleri içinde üretilen operasyonlarla birlikte yer aldı. Fotoğraf Bölümü Başkanı Nafia Özdemir Hanyaloğlu, “Deneysel fotoğraf, belgesel fotoğraf ve video tasarımı dersleri, kentlere farklı bakma biçimleriyi iyileştirmeyi hedeflerken, kentte yaşayanları ve mekanla kurdukları şeyleri, kültürel ve turistik ilişkileri de görselleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Fotoğraf Bölümü Başkanı Hanyaloğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“İzler başlıkları altında fotoğraflar, soyut fotoğraflar, toplu fotoğraf ve stüdyo derslerinde üretilen askerler seçkilerinden oluşmaktadır. Portre, moda ve tanıtım dersleri farklı üretim tarzlarıyla, yüzlerin hem biçimsel hem de anlamlı derinliğine odaklanmaktadır. Sergide ayrıca BASE, Moon and Stars Project, Sanata Fotoğrafın farklı kapsamlı sergideki çalışmaları, geçmiş gelecek ve şimdiyle ilgili zamansal kurguları, yapay zeka desteğiyle üretilmiş hibrit çalışmaları, doğaya yeni bakma biçimlerini, sektörel ve teknolojik yeni oluşumları sunan geniş bir alanı görselleştirmektedir.”

" alt="">

2023-2024 Eğitim Öğretim döneminde 43 öğrenciye ait farklı boyutlarda 48 adet siyah beyaz ve renkli fotoğrafların yanı sıra 3 adet videonun gösterimine sunulduğu sergi 05 Mayıs’a kadar açık kalacaktır.

En az 10 karakter gerekli