DOLAR 32,1979 0.05%
EURO 34,9972 0.01%
ALTIN 2.514,890,19
BITCOIN 22689045,45%
Antalya
31°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SERGEN YALÇIN’DAN RİZESPOR YENİLGİSİ YORUMU.. ‘TUZAĞA DÜŞTÜK’
29 okunma

SERGEN YALÇIN’DAN RİZESPOR YENİLGİSİ YORUMU.. ‘TUZAĞA DÜŞTÜK’

ABONE OL
16 Nisan 2024 09:33
SERGEN YALÇIN’DAN RİZESPOR YENİLGİSİ YORUMU.. ‘TUZAĞA DÜŞTÜK’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rizespor deplasmanından 3-0’lık yenilgiyle dönen Antalyaspor’da Teknik Direktör Sergen Yalçın, ortaya koyulan kötü futbol ve alınan kötü sonucun sebebini açıkladı. Deneyimli teknik adam, Karadeniz ekibinin tuzağına düştüklerini söyledi.

Ankaragücü beraberliğinin ardından deplasmanda Rizespor’a farklı kaybeden Antalyaspor’da Avrupa hedefi tamamen rafa kalktı. Karadeniz deplasmanında 3-0’lık yenilgiyle dönen Kırmızı-Beyazlılarda Teknik Direktör Sergen Yalçın, Rizespor’un tuzağına düştüklerini söyledi. Topun kendilerinde olmasının oyunlarına pozitif etki etmediğinin altını çizen deneyimli teknik adam, “Rakip topu bize bıraktı biz oynadık ama hep birinci ve ikinci bölgede topa hakim olduk. Üçüncü bölgede rakibe sorun çıkaramadık. Üçüncü bölgede üretemiyorsan çok önemli değil. Rakip hızlı oyuncuları var. hızlı ve akıllı çıkarak bizi zor durumda bıraktı. Bunun sıkıntısını yaşadık. Rakibimiz dersini iyi çalışmış. İyi hücum ve kontralar yaptı. Yetenekli oyuncuları var. Biz tuzağa düştük gibi görünüyor” sözlerini kullandı.

DEVAMI GELMEDİ

Oyuna iyi başlamalarına karşın devamını getiremediklerini söyleyen Yalçın, “Rizespor kendi sahasında kalmayı tercih etti. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi ama bunu yaparken kaptırdığımız basit topların maalesef sonuçları bizim için ağır oldu. Rakibe çok fazla sayıda pozisyon verdik. Çok kontratak imkanı verdik, çok fazla sayıda top kaybettik. Özellikle merkezde rakibi açmakta çok zorlandık. İyi kapattılar. İç saha performansı iyi olan bir takımla oynadık” ifadelerini kullandı.

KÖTÜ OYUN VURGUSU

" alt="">

Kötü bir günü geride bıraktıklarını vurgulayan Sergen Yalçın, “Kötü bir oyun oynadık onu söyleyebilirim ama uzun maratonda bu tür sonuçlar olabiliyor. Deplasmanda bu tür maçlarda kaybedebiliyorsunuz. Bundan gerekli dersleri çıkartıp kalan haftalarda yapacaklarımıza odaklanmalıyız” dedi. /HABERTÜRK

En az 10 karakter gerekli