DOLAR 32,2532 -0.16%
EURO 35,1222 -0.04%
ALTIN 2.502,551,49
BITCOIN 21503342,10%
Antalya
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TFF’DE ERKEN SEÇİM İÇİN ANTALYASPOR’DA TEK İMZA SİNAN BOZTEPE’DEN
16 okunma

TFF’DE ERKEN SEÇİM İÇİN ANTALYASPOR’DA TEK İMZA SİNAN BOZTEPE’DEN

ABONE OL
2 Mayıs 2024 08:27
TFF’DE ERKEN SEÇİM İÇİN ANTALYASPOR’DA TEK İMZA SİNAN BOZTEPE’DEN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu’nun seçim için belirlediği 18 Temmuz tarihinin erkene alınması için imza toplayan delegeler arasına Antalyaspor’dan sadece Başkan Sinan Boztepe dahil oldu.

Lider Haber TV’de ekranlara gelen Tam Saha programına açıklamalarda bulunan Boztepe, erken seçim için imza yeter sayısına ulaşıldığını ifade ederken, Antalyaspor adına sadece kendisinin imza vereceğine vurgu yaptı. Başkan Boztepe, toplam 7 delegesi bulunan Antalyaspor’da diğer 6 yöneticinin imza verme ya da vermeme konusunda görüş bildirmediğini de sözlerine ekledi.

BEKLENEN KATKI OLMADI

Ekim ayında oluşturduğu yönetim kurulunda yer alan isimlerin bazılarından beklediği maddi katkıyı alamadığını söyleyen Boztepe, “Bazı yöneticilerimiz maddi sorunlarından dolayı destek vermezken, bazıları da sözünde durmadı. Listemizde bazı değişiklikler oldu, sezon sonunda da olacak” sözlerini kullandı.

GELİRLERE TEMLİK

" alt="">

Kulübün bazı gelir kalemlerinin temlik altında olduğunu söyleyen Boztepe, “Galibiyet gelirleri kasamıza girmiyor. Çekilen bir kredi karşılığında temlik olarak bu gelirler gösterilmiş. Henüz kasamıza galibiyet geliri girmedi” sözlerini kullandı. /LİDER

En az 10 karakter gerekli