DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20432725,87%
Antalya
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI.. VE HEPSİ DE ‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİ
58 okunma

BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI.. VE HEPSİ DE ‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİ

ABONE OL
31 Mart 2024 16:09
BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI.. VE HEPSİ DE ‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Büyükşehir ve ilçe adaylarını oylarını kullanırken, “Bu seçimler Antalya’ya ve ülkemize hayırlı olsun” dediler.

TÜTÜNCÜ: ‘KAZANAN SEVGİ OLSUN’

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için oyunu eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile birlikte Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu’nda kullandı. Tütüncü, “Kazanan sevgi olsun, barış olsun, kardeşlik olsun, demokrasi olsun.” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, oyunu Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu’nda kullandı. Tütüncü, oy kullanacağı okula eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile  beraber geldi. Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu’nda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Tütüncü, tek tek tokalaştığı seçmenlerle sohbet etti. Oy zarfını ‘Hayırlı, uğurlu olsun dilekleriyle 1344 no.lu sandığa atan Tütüncü, oy kullanma işleminin ardından sandık görevlilerine de kolaylıklar diledi.

" alt="">

KAZANAN DEMOKRASİ OLSUN

Bugün tüm Türkiye’nin sandık başında olduğunu belirten Tütüncü, “31 Mart Yerel seçimleri tüm Antalya’mıza, demokrasi kültürümüze, Türk demokrasisine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yarından itibaren başlayacak, 5 yıllık süreçte yerel yöneticilerimizi, belediye başkanlarımızı ve muhtarlarımızı seçeceğiz. Biz 80 gün boyunca sevgi dolu bir kampanya yürüttük. Bu kampanya kapsamında hemşehrilerimize anlatacağımız her şeyi adaylar olarak anlattık. Bugün karar günü ve kararda aziz milletimizin kararı olacak. Onların verdiği karar başımızın gözümüzün üstüne olacak. Biz demokrasi kültürünün kazanmasını, Türkiye’nin kazanmasını, Antalya’mızın kazanmasını istiyoruz. 31 Mart 2024 seçimleri, inşallah huzurla sükunla tamamladığımız ve demokrasi tarihimize de çok özel harflerle yazılmış bir seçim olarak kayıtlara girer. Kazanan sevgi olsun, barış olsun, kardeşlik olsun, demokrasi olsun.” dedi.

BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR

Tütüncü kampanya boyunca büyük emek sarf eden basın mensuplarına da teşekkür ederek; “Çok büyük bir cabayı ortaya koydunuz. Kampanya da gösterdiğiniz hassasiyeti ve özeni ben biliyorum ki; neticeler kesinleşene kadar da göstereceksiniz. Demokrasi kültürü adına sizlere kocaman bir teşekkür borcumuzun olduğunun farkındayım. Hepinize teşekkür deriyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Şehrimize, aziz milletimize en derin sevgilerimi gönderiyorum.” diye konuştu.

BÖCEK: ‘ANTALYAMIZA HAYIRLI OLSUN’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mahalli İdareler Genel Seçimi için Konyaaltı Bedriye Bileydi İlkokulu’ndaki 1184 numaralı sandıkta saat 11.18’de oyunu kullandı. Oy vermek için sıraya giren Başkan Böcek, “Seçimlerin, Atamızın ‘Hiç Şüphesiz Dünyanın en güzel yeri’ dediği güzel Antalya’mıza ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Böcek, vatandaşlarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Böcek, oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaparak, seçimlerin Türkiye ve Antalya için hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Böcek, “Ülkemiz ve Antalya’mız için son derece önemli Mahalli İdareler Seçimleri gerçekleşiyor. Ülkemizde 61 milyonun üzerinde seçmenimiz var ve Antalya’da 6 bin 66 sandık bulunuyor. 1 milyon 925 bin 935 seçmenimiz ve 913 mahallemiz var. Bu seçimlerde, vatandaşlarımız özgürce demokrasi inancıyla oylarını kullanacaklar” ifadelerini kullandı.

Böcek, seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, “Seçimlerin, Atamızın ‘Hiç Şüphesiz Dünyanın en güzel yeri’ dediği güzel Antalya’mıza ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.  Antalya’mızda vatandaşlarımız kendilerini yönetmek istedikleri kişileri seçecekler. İnşallah hayırlı olur” dedi.

RIZA SÜMER: ‘SÖZ MİLLETİMİZDE’

Cumhur İttifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, yerel seçimler için Hacı Ekrem-Şerife Yazaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 2374 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Sümer, oy kullanmaya ailesi ile birlikte geldi. Okul girişinde yoğun ilgiyle karşılanan Sümer, vatandaşlarla selamlaştı.

Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Rıza Sümer, “31 Mart seçimlerinin şehrimize, ilçemize ve demokrasi kültürümüze hayırlı olmasını diliyorum. Her seçim bir demokrasi şöleni. Biz de geldik, vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Oy pusulamızı zarfın içine koyup, sandığa attık. İnşallah akşam sandıklar açılınca milli irade, halkımızın iradesi tecilli edecek. Hiçbir vatandaşımız ‘Ben oy kullanmasam bir şey değişmez’ diye düşünmemeli. Genç yaşlı demeden bütün vatandaşlarımız sandığa gidip oyunu kullanmalı. Adaylığımızı duyurduğumuz ilk gün de söylediğimiz gibi vatandaşlarımızın kararına saygımız sonsuz, söz milletimizde” ifadelerine yer verdi.

UYSAL: ‘AYDNLIK BİR GELECEK’

Antalya’nın 500 bini aşkın nüfusuyla en kalabalık ikinci ilçesi Muratpaşa’da, 31 Mart yerel seçimlerinde, 1124 sandıkta 380 bin 694 seçmen sandık başına gidiyor. CHP adayı Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal oyunu eşi Ümran Uysal’la birlikte Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve Ortaokulu’nda, 1148 numaralı sandıkta kullandı.

Türkiye’ye aydınlık bir gelecek dileyen Başkan Uysal, oy kullanmasının ardından okulun önünde şu açıklamayı yaptı:

“Muratpaşa’mızda huzur ve güven içinde bütün komşularımız sandığa gidiyorlar. Türkiye’miz bölgemizin tek demokrasisi. Bizim için demokrasimiz, seçimlerimiz, kurumlarımız çok kıymetli. Muratpaşalı komşularımız da bu sürece, kendi oylarına, sandıklarına sahip çıkıyorlar. Ne mutlu bize, Türkiye’mize, Muratpaşa’mıza. Antalya’mıza hayırlı olsun. Nice güzel seçimlerimiz olsun. Ülkemizin geleceği aydınlık olsun.”

MESUT KOCAGÖZ TORUNUYLA GELDİ

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, eşi, kızı ve torunlarıyla birlikte Duacı Mahallesi Eczacılar İlkokulu’nda oyunu kullandı. Kocagöz, “Yerel seçimler Antalya’mıza ve Kepez’imize hayırlı olsun” dedi.

CHP Kepez Belediye Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, eşi, kızı ve torunlarıyla birlikte oyunu Duacı Mahallesi Eczacılar İlkokulu-Ortaokulu 2160 No’lu sandıkta kullandı. Eşi Ayperi, kızı Cansın Küçük, torunları Han ve İnci ile sandık başına giden Mesut Kocagöz, vatandaşların sevgi seli ile karşılandı. Kocagöz, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, “İlçemiz, Antalya’mız ve ülkemize hayır olsun” dedi. Kocagöz, oyunu kullandıktan sonra vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

BEKİR KIVRIM.. ‘OYUNUZU KULLANIN’

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Yeşilbayır İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde kullandı. Oy kullandığı okulda Kıvrım’a vatandaşlar büyük ilgi göstererek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulanan Başkan Adayı Kıvrım, “Demokrasi şölenimizde oyumuzu kullandık. Döşemealtı’mız, Antalya’mız ve Türkiye’miz için hayırlı ve uğurlu olsun. Tüm hemşehrilerimizi oylarını kullanmaya davet ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli